Innmelding i Haugerud IF

Velkommen som medlem i Haugerud IF. Medlem blir du ved å fylle inn skjemaet nedenfor og trykke på «Send inn».

mange-spillere-i-hif-jakker-breddebilde

Innmelding Haugerud IF

• Jeg vil bli medlem i Haugerud Idrettsforening. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Fyll gjerne inn alle felter. Det gjør det lettere for oss å kunne informere medlemmer og foresatte. Voksne medlemmer fyller inn seg selv i feltene for foresatte. Vil du bli støttemedlem, betaler du 300 kroner i året i kontingent. Kryss av for "Støttemedlem" i skjemaet. Vil du bli aktiv i en av gruppene våre, krysser du av for "Aktivt medlem" i skjemaet og skriver hvilken idrett du ønsker å høre til.
  • Ja, jeg vil bli medlem i Haugerud IF og er innforstått med at kontingenter og avgifter må betales i rett tid. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i registrene som klubben bruker. Hvis du er voksen, fyller du inn dine egne opplysninger i feltet for foresatte.