Damene med pangstart

Mens andrelagsdamene spilte tredje periode i Høyenhallen, var det forberedelser til premiere for våre nyopprykkede førstedivisjons-damer hjemme i Haugerudhallen mot Nedre Furuset. Skulle vi klare å finne poengform allerede i første kamp?

Serie 1.Div: Haugerud – Nedre Furuset :: 5-1 (2-1, 1-0, 2-0)
Målene våre: 1-0 Jeanett (Trude), 2-1 Helena (Linn), 3-1 Carina[straffe], 4-1 Linn (Sanna), 5-1 Trude (Jeanett)

En del frafall har vi, men i motsetning til fjorårssesongen har vi nå litt mer bredde og kunne likevel stille med 10 utespillere og to burvoktere.

Old school
Old school – sekretariat
Gjennomført av Elise og Karianne

Som seg hør og bør, så er det sjeldent alt er på sin plass til sesongstart når man møter opp til kamp i Haugerudhallen. Så i stedet for elektronisk klokke fikk våre kjære Karianne og Elise æren av å holde kontrollen gjennom dette flotte verktøyet dere ser på bildet.

Som nyopprykket er det selvsagt litt vanskelig å vite hvor man står, så det var en spent og taggad gjeng som gjorde seg klare for kamp mot en litt uviss motstander i «nye» Nedre Furuset.
Vi får også en god start når Jeanett putter etter kun et par minutter (assistert av Trude), men ødelegger litt for oss selv med å slippe til en vending og skudd i slottet til 1-1 minutet etter.
Et par bytt senere samarbeider Helena og Linn til 2-1, og vi er tilbake i førersetet.
Hva gjelder matchbildet så er det tett og jevnt hele veien, men vi er flinke til å holde bortelaget unna målprotokollen, og klarer selv jevnt og trutt å øke ledelsen.
Carina er sikker på en straffe i 2 periode som gir oss 3-1, før 3.periode gir oss 4-1 gjennom Linn og Sanna, og det hele fastsettes til 5-1 gjenom firmaet Trude/Jeanett.

Vi er spesielt fornøyde med både innstilling og evne til å jobbe for rekkekameratene og «offerviljen» i egen sone. Dette sammen med et godt keeperteam holder bortelaget til kun et mål, og gir et veldig godt fundament for å ta poeng i denne kampen såvel som kampene fremover.
Fremover på banen er det samme historie, med spillere som tar løpa for hverandre, vinner dueller, og tidvis får etablert et bra trøkk i angrepssonen.
Det er jo endel nytt vi forsøker å jobbe inn, og et par nye spillere og konstellasjoner som skal sitte, så det er selvsagt en del vi både må og skal bli enda bedre på utover høsten.

En tøff bortekamp venter neste helg (Østensjø/Dverg), så nå er det bare å nullstille og forberede seg på en tøff kamp!

I mellomtiden svipper vi innom Regionscup’en, og et møte med Ellingsrud.

– coaches