Damene tilbragte sensøndagen på Ullensaker

Damene på halvlang tur for bortekamp med kun 7 utespillere fra start. Og det mot fjorårets topprival Ull/Kisa. Joda, du kan vel godt si at vi følte et visst trykk før kampen, men vi hadde en plan

Serie 2.Div: Ull/Kisa- Haugerud :: 1-7 (0-1, 1-2, 0-4)
Målene våre: 0-1 Sara (Marianne), 1-2 Trude (Marianne), 1-3 Trude (Marianne), 1-4 Trude (Ann Wenche), 1-5 Trude (Tonje), 1-6 Marianne (Therese), 1-7 Sara (Ann Wenche)

Etter endelig å ha funnet parkeringsplassen (den rette) og gått den korte, men akk så lange turen til hallen i bitende kald vind, varmet det ekstra godt å se innsiden av hallen. Gode minner fra treningskampen før sesongen hjelper også noe. Vi samles til prat og annet og legger ut planen i garderoben.

Ikke alt satt som det skulle de første 20 minutter, men vi tar ledelsen ganske tidlig gjennom Sara som frekt setter ballen rolig forbi en god Ull/Kisa keeper. Men vi finner som sagt ikke helt våre posisjoner – ei heller våre lagvenninner med pass. Særlig det siste passet glimrer med sitt fravær litt for ofte. Men ingen baklengs i første periode denne gangen heller – takket være vår gode Anki i buret. 1-0 der altså…

Vi snakker rolig og tydelig i pausen om plasseringer, kommunikasjon og tålmodighet. Guro rakk frem til denne perioden og vi er 8 stykker ute. Men når de neste 20 minutter starter er det Ull/Kisa som trøkker til fra start og setter inn en (for dem flott) scoring og vi er like langt etter 1:35 spilte minutter av periode 2.

Men så vil Haugerud ha det annerledes og snur kamp rask i vår favør og mer til – 2 og 3-1 kommer med 2,30 imellom og begge scores av Trude med Marianne på pass – og begge sitter klistret i krysset! Nå kjører vi langt tøffere mot dem og skaper bare mer og mer. Men det blir ikke flere mål og det er 3-1 etter to perioder.

annw-sara-bortemotullkisa
Her ser vi Ann Wenche med pass 45 grader ut til Sara foran mål, men denne gangen stod Ull/Kisas gode keeper i veien.

Vi er nå så fornøyde med hva som skjer utpå der, men skjønner at vi må holde tøylene nå tilbake da jentene er så positive med ball at vi nesten glemmer jobben bakover. Vel det fikset de også i siste 20.

Det blir nesten en maktdemonstrasjon, hvor vi er solide bakover og hamrer på fremover. Vi drøyer det en god stund før vi setter den fjerde for dagen – Trude igjen! Men så skjer det noe på slutten av perioden – vi bestemmer oss for å bli effektive også. Først med Trude (hennes fjerde for dagen) og så med Marianne og Sara. Alt tre mål på tredve sekunder – ja 30 sekunder!

Da slepper vi oss litt ned (naturlig) og gir hjemmelagets grønne helter et pusterom. Den ender tilslutt 7-1 til bortelaget.

Vi reiser hjem med brede smil og ganske så fornøyde coacher som ser laget igjen ligger på toppen av tabellen.

Vi takker Ull/Kisa, dommere og publikum for kampen og de mange smil.
Bra reklame for innebandy dette!

– coaches