Danseklasser høsten 2017 på Haugerud

Her ser du hvilke danseklasser du kan velge mellom på Haugerud høsten 2017. Alle kursene blir gjennomført i trimrommet i kjelleren på Haugerudhallen. Ta den venstre inngangen, ned trappa og inn gjennom korridoren. Påmeldingsskjema ligger i menyen til høyre. Det er full anledning til å melde seg på flere kurs. Kursene koster kr 800 pr. halvår (500 kroner hvis du er medlem i Haugerud IF eller melder deg på flere kurs). Mer informasjon i menyen til høyre.

Hip hop for mindre barn 3-6 år (åpent nivå)

På dette kurset blir det mye lek som kan videreføres i hip hop-stilen, hvor vi tar i bruk elementer fra funk og street. Passer både for gutter og jenter.

Hovedformålet er å lære barna rytme og koordinasjon samt at de får uttrykke danseglede. Vi skal lage en koreografi til en sang passende aldersgruppen. Barnas nivå vil bli tatt hensyn til, slik at de kan utvikle seg. Barnet får også trent på å konsentrasjon og samarbeidsevne. Vi praktiserer det samme som mange andre dansearrangører: Foreldre venter utenfor danserommet mens barna har time siden dette gir mest ro for barn og instruktører. Det betyr at barna må være såpass «modne» at de kan delta selv om foreldrene ikke er i samme rommet.

Oppstart: mandag 4. september kl. 17.00-17.45

Varighet: Hver mandag til og med uke 49

Instruktører: Sara og Celine

Klikk her for påmelding.

Hip hop for barn 6-10 år (åpent nivå)

I denne timen får barna lært ulike typer danser og i tillegg få en følelse av hvordan det er å koreografere en dans selv og lære å ha et samspill med andre. Det er moro og enkelt å henge med og dermed er klassen noe for alle – både erfarne og mindre erfarne jenter og gutter mellom 6-10 år! Vi praktiserer det samme som mange andre dansearrangører: Foreldre venter utenfor danserommet mens barna har time siden dette gir mest ro for barn og instruktører. Det betyr at barna må være såpass «modne» at de kan delta selv om foreldrene ikke er i samme rommet

Oppstart: mandag 4. september kl. 18.00-18.45

Varighet: Hver mandag til og med uke 49

Instruktør: Amra

Klikk her for påmelding

Hip hop for junior/ungdom 10-13 år (nybegynner)

Hip hop danseklasser tilpasset alder og nivå med dyktige instruktører. Elevene får muligheter til å delta på opptredener og show i samarbeid med Trosterudklubben.

Oppstart: tirsdag 5. september kl. 18.00-18.45

Instruktører: Crissel og Mimmi

Klikk her for påmelding

Hip hop for junior/ungdom 10-13 år (videregående)

Oppstart: tirsdag 5. september kl. 19.00-19.45

Instruktører: Crissel og Mimmi

Klikk her for påmelding

Hip hop for ungdom 14-16 år(åpent nivå)

Oppstart: tirsdag 5. september kl. 20.00-20.45

Instruktør: Crissel og Mimmi

Klikk her for påmelding

Linedance for voksne (nybegynner)

Vi danser på rekke i linedance. Dansen kommer opprinnelig fra USA akkompagnert av country-musikk. I dag brukes alle typer musikk, som for eksempel disco, latin, swing, rock and roll osv.

Vi går gjennom alle trinnene til dansen i forkant, slik at den blir enkelt å lære.

Vi får anerkjente instruktører fra Danseforbudet til å lede oss gjennom de første ukene.*

You can walk it – you can Dance it – LINEDANCE

Se en morsom linedance her fra Linedance-festivalen på Gol 2013.

Oppstart: onsdag 6. september kl 18.00-19.00

Instruktør: Raymond/Tone-Lise/Laila

Klikk her for påmelding

Zumba for voksne (åpent nivå)

Vi danser sang for sang etter latinamerikansk musikk. Ta på løse, ledige klær og innesko og bli med på en aktivitet som får deg både til å svette og smile!  Zumba passer for unge og voksne damer, uansett bakgrunn, fysisk form eller tidligere erfaring.

Slik kan en Zumba-time se ut…

Oppstart: onsdag 6. september kl. 19.15-20.10

Varighet: Hver onsdag til og med uke 49

Instruktør: Laila

Klikk her for påmelding

Bollywood for voksne og ungdom fra 12 år (åpent nivå)

Gled deg til å bli skikkelig svett og glad! Ingenting er mer gøy enn å danse til indisk musikk og bevegelse! Masala Bhangra Workout® er en høypuls dansetime som trener ditt hjerte med fengende Bollywood- og Bhangramusikk og bevegelser fra India. Bevegelsene er morsomme, musikken er funky. Klassen passer for alle som vil svette og danse!

Oppstart: onsdag 6. september kl. 20.15-21.15

Varighet: hver onsdag til og med uke 49

Instruktør: Jenny

Klikk her for påmelding

Spørsmål angående danseklassene kan rettes til dans@haugerudif.no eller til Laila Svendsen på mobil 93 48 46 60.