Elitegubbsa gikk for andre strake i møtet med Fredrikstad

Til stor glede for fordums helter på tribunen, som har vært med å spilt laget opp fra de dype avgrunner i lavere divisjoner gjennom våre 20 sesonger, så ble Harstad sendt hjem med 0 poeng i bagasjen på lørdag. Muligens var det ingen festforestilling, men like kjærkomne poeng, og en god start på kampene hjemme i Haugerudhallen. På onsdag var det nye muligheter når Fredrikstad kom på besøk fra plankebyen, og geriatrikeravdelingen på tribunen var like forventningsfulle denne gangen. Les videre for noen nye bevingede ord om oppgjøret fra coach Kevin, Haugeruds svar på Diego Simeone

Yes! Etter at jeg måtte ta turen til Polen i forbindelse med første seier mot Harstad, var det klart for ny hjemmekamp med mulighet for poeng!

Vi har jobbet bra i en lang periode med å få på plass ett slagkraftig lag jeg mener kan gjøre en jobb i eliteserien.
Og for første gang på noen sesonger starter vi matchen på 13 mann! Aasvang og Henrik gjør comeback i denne matchen og leverer absolutt til godkjent. PR idag er vi kun en Spania-reisende Emilio unna full tropp.

Matchen i seg selv starter noe rotete fra vår side, og Fredrikstad går fort opp i 1-0!
Vi har ganske god kontroll resten av perioden og leder 4-1 til pause.

I starten av andre og tredje er Fredrikstad gode, men vi føler vel egentlig hele veien at vi har god kontroll, og egentlig aldri er helt truet. Vi har faktisk 4 skudd i stangen og vinner skuddstatistikken ganske overlegent, og enden av visa er at det ender i nye 3 poeng.

Til helgen venter en tøff utfordring, men vi går på med ny giv og satser på å kunne gi Sveiva en bra match!

-King