Ferskingene fikk en tøff men oppløftende start på sesongen

Helt brått og uventet skriver vi lørdag 16 september, og med det sesongstart for begge Haugeruds damelag. Først ut var vårt 3.divisjonslag, som skulle bryne seg på Holmlia 2 i Oslo- og Akershus regionscup i Høyenhallen.

Oslo- og Akershus regionscup: Holmlia II – Haugerud II :: 8-2 (2-0, 4-1, 2-1)
Målene våre: 2-1 Hanne (Karianne), 7-2 Martha Louise

Som alltid er det litt bevegelse i troppen mellom sesonger, og kampen bød på intet mindre enn 7 nye spillere i forhold til forrige sesong. Vi stilte med to spillere som gjorde comeback etter fødselsperm, to debutanter i klubben, og 3 spillere som debuterte på innebandybanen i det store og hele. Moro!

Med det utgangspunktet må vi selvsagt regne med at det tar litt både for enkeltspillere å finne styrefarten, og for å finne rytmen som lag.
Underdogs eller ei, fra start var det bare å slippe løs all oppsamlet energi og forsøke å få ned skuldra etterhvert som spillerne kom litt inn i det og turte å slippe seg løs.

Ferskinger og ruttiser gunna på alle som en fra start, og vi så mye i denne kampen som er verdt å ta med seg fremover. Man kunne nok se at hjemmelaget hadde litt mer rutine i seg, og det bærer etterhvert også resultattavla preg av (det var spesielt en periode på femten minutter hvor vi var på glattisen og som ga 5 baklengs, noe som gir et relativt «stygt» resultat).
Men vi er godt med i oppgjøret og skaper bra med sjanser, og det er vi godt fornøyd med når vi er såpass ferskvare som for anledningen.

Grattis til Martha som fikk sette sin første scoring i sin første tellende kamp, etter å ha tidenes stolpe-ut-maraton i treningskampen mot UllKisa (der må de ha brukt plexiglass)!

Nå er det bare å bruke treninger og kamper fremover til å fortsette å ta steg, så skal vi plukke poeng utover i seriespillet!

Forza Hiffen!

– coaches