Gi oss din grasrotandel

Du kan gi bort 5% av pengene du tipper for til et godt formål, uten at det koster deg noe. Vi håper du vil velge Haugerud IF - ditt idrettslag i nærmiljøet.

Det kalles for «grasrotandelen». Du kan få Norsk Tipping til å legge inn en merknad ved ditt navn i sitt system. Deretter trenger du ikke tenke mer på det. Så vil det tikke inn noen kroner på Haugerud IFs konto hver gang du tipper, nærmere bestemt 5% av beløpet du tipper. Uten at det koster deg et øre!

Det er veldig enkelt å bli registrert:

Enten: Send en sms med tekst «GRASROTANDELEN 974242613» til 2020. Det lange nummeret er Haugerud IFs nummer.

Eller: Si fra neste gang du leverer tipping eller andre slike spill. Be dem legge til Haugerud Idrettsforening som mottaker av din grasrotandel. De kan søke opp idrettslaget på tippeautomaten i butikken, om du ikke har HIFs kode.

Les mer på hjemmesidene her om hva slags aktivitet og idrettsanlegg Haugerud IF bruker pengene på.