Haugerud tilbake på vinnersporet mot Sarpsborg

Etter et par tøffe kamper for elitegutta, var det denne søndagen muligheter for gutta å finne tilbake til seiersformen hjemme i Haugerudhallen. På motsatt banehalvdel skulle vi finne Sarpsborg, som har hatt en tøff start på sesongen, og som er i poengnød dersom de skal sikre seg sluttspillsplass

Søndag i Haugerudhallen har egentlig aldri vært min favoritt, ikke altfor mange gode minner fra det. Men uansett, ny kamp, og nye muligheter. Vi stiller med sedvanlig tynn tropp, men det føler jeg har vært i hele år så skal slutte å unnskylde med det.

Vi starter matchen litt småstressa og følger ikke planen helt maks, men jevnt og litt små-nervøst over det til og begynne med. Men fra 10 min ut i første, så føler jeg vi har god kontroll på tingenes tilstand og går til periode pause en med 1-0!

I andre periode utligner Sarp med en eneste gang, men derfra og ut føler jeg vi er det beste laget matchen igjennom. Vi ligger og tar imot og kontrer, med stort hell og leder 5-1 etter 2.

Vi blir enige om å fortsette i samme sporet og kontrollen vedvarer og vi ruller av en bra match med 7-3!

sveen-poeng-i-sikte
Sveen leverte en ny kamp i Haugerud-drakta hjemme mot Sarpsborg. The Svein-fanklubb opplever spinnvill vekst!

En bra match, og deilig etter noen arbeidsuhell. Syns Sarp har noe sinnsykt spennende på gang, og liker stilen veldig godt med unge norske egenproduserte som får sjansen uavhengig av tabellposisjon. Det er sånn innebandyen vil ta nye steg, og jeg håper mange tar av eksemplet de, Fredrikstad og Gif driver med om dagen. Veldig imponerende, takk for kampen til de og dommerne

– coach Kev