Jevnt og spennende i Holmliahallen

Med biter av svor fortsatt klistra i ganen var det brått seriekamper over oss igjen, og det to på samme dag. Først ut var det 3.divisjonskamp og en svipptur bort til Holmlia for å møte nettopp Holmlia. Høstsesongen endre med en knepen hjemmeseier, ville trenden fortsette?

Serie 3.Div: Holmlia – Haugerud :: 5-4 (1-1, 2-1, 2-2)
Målene våre: 0-1 Jeanett (Siren), 2-2 Sara, 4-3 Sara (Trude), 4-4 Sara (Helena)

Som vanlig er det en del att og frem med hvem som kan stille til kamp, ikke gjort lettere av at begge lag har kamper (nesten) rett etter hverandre på hver sin side av byen. Men med både to comeback fra skade, en debutant, og tre som skulle få æren av å spille to kamper back-to-back, så hadde vi intet mindre enn 9 mer eller mindre friske og raske utespillere pluss keeper med oss til Holmlia.

Vi får et par minutter på banen, og så er det klart for årets første duell.
Første periode viste vel at det var litt uslipte skøyter og visne håndledd etter julebrus-pausen. I denne perioden er det Holmlia som er mest påskrudd, selv om det ikke gir allverdens resultat i sjanser og mål. Jeanett velger å starte sitt comeback på best mulige vis, og gir oss ledelsen fem minutter ut i perioden. En periode som ender 1-1 etter redusering to minutter før slutt.

På et par minutter får vi først mål fra både hjemmelaget, før Sara utligner kort tid etterpå.
Før halvspilt periode får vi en undertallsperiode etter at det dømmes for en heading av vår spiller,som også gir en umiddelbar effekt i form av 3-2 ledelse til hjemmelaget.
Spillet bølger veldig, hvor Holmlia i perioder har skikkelig press i vår sone, mens vi i andre perioder legger trykk på hjemmelagets mål.
Begge lag spiller etterhvert med overraskende brukbart tempo (kanskje til tider litt i overkant), så det ble mye bytting av ballinnehav og bølgende spill.

Tredje periode er vår beste periode, og på tross av at vi først får en 4-2 scoring i mot, setter vi etterhvert både redusering og utligning.
Vi skaper sjanser, og øyner en mulighet for å snu det hele til borteseier. Men hjemmelaget er heller ikke ferdig med sjanseskapingen, og det er i stedet de som avgjør kampen til sin fordel med kampens siste scoring til 5-4.
Etter siste sirenehyl var det bare for coach og (noen) spillere å hive i seg en banan, tre seg inn i en bil og sette kurs mot ny kamp i Haugerudhallen.

Totalt sett i denne kampen fikk vi se en jevn, fartsfylt og spennende innebandykamp som kunne bikket begge veier når vi telte opp til slutt.
Vi har endel vi skal bli bedre på, men skal heller ikke ta fra spillerne at vi spiller bra til tider og viser god innsats (om enn en litt slapp første periode).
Det er godt å komme i gang med litt køller og baller igjen (no pun intended), og moro å få tilbake spillere fra skade, og å se debutanten Christel få sine første minutter i trøya.

Nå skal vi satse på en god treningsuke, og å komme tilbake på vinnersporet i neste helgs hjemmekamp mot Nittedal.

Mye av publikum takket desverre for seg etter guttekampen før oss, men vi takker de som var igjen for kampen.
Det samme ønsker vi selvsagt hjemmelaget og dommere, og ikke minst god bedring til spilleren som ble skadet.

Se også referat fra 2.divisjonskampen mot OSI

– coaches