Nike-utstyr

Torshov Sport er vår hovedleverandør av utstyr og klær, og vi har valgt Nike som vår merkevare.

Haugerud IF har inngått avtale med Torshov Sport. Vi kjøper alt av drakter, sokker og andre klær og utstyr vi bruker av Torshov Sport.
Her kan du selv handle Nike-produkter, direkte i nettbutikken.

alle-med-nike-breddebilde-1200p

Erfaringen så langt er at Nike leverer flott sportutstyr i nøyaktig våre farger, og utstyret er svært populært blant våre medlemmer. Vi valgt den rimelige kolleksjonen som Nike nå kjører, noe som betyr at vi får godt og populært sportsutstyr til en lav kostnad. På toppen av dette får du som Haugerud IF-medlem rabatter hos Torshov Sport. Alt du trenger å informere om, er at du er medlem i Haugerud IF når du kommer til butikken.

Nedenfor kan du se det som er vår klubbkolleksjon, dvs. det utstyret som Haugerud IF kjøper og som vi anbefaler.

Her kan du laste ned plakaten med klubbkolleksjonen.

klubbkolleksjon-nike-1500p-haugerud-2017-12