Dans på Haugerud

Nå blir det dans på Haugerud! Høsten 2017 tilbyr Haugerud IF en flott meny med mange danseformer og med tilbud for både småbarn, barn, ungdom og voksne. Alle danseklassene starter opp den første uka i september (fra mandag 4. september) og varer fram til første uke i desember.

Takket være støtten fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Med andre ord; mange kurskvelder til en rimelig penge. Klassene fortsetter etter jul, kanskje også med nye tilbud. Vi vil se an interessen.

Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet. Alle deltakere må meldes på her på hjemmesidene.

Har du spørsmål før påmelding, send en e-post til dans@haugerudif.no eller ring 93484660.

Høsten 2017 kan du velge mellom disse tilbudene (klikk på lenkene for mer informasjon):

Her er presentasjon av alle dansekursene samlet.

Kursene koster kr 500 pr. halvår, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Det vil si; kursene i høst koster kr 800. Er du allerede medlem i HaugerudIF, betaler du 500 kroner pr. kurs. Melder du deg på mer enn ett kurs, betaler du 500 kroner for kurs nummer to og tre osv. Du får faktura etter påmelding.

De nye tilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.

Ungdomsgruppa hadde oppvisning på Trosterudklubben før jul 2016 som avslutning på semesteret.
Ungdomsgruppa hadde oppvisning på Trosterudklubben som avslutning på semesteret.