Dans på Haugerud

Alle dansekurs har sin siste trening i uke 49 i 2017.

Det er gratis dans for voksne onsdag 6. desember; her kan du prøve Linedance kl 18, Zumba kl 19.15 og Bollywod kl 20.15. Timene er i trimrommet i Haugerudhallen, (venstre inngang, ned i kjelleren).

Sesongstart i 2018 er i uke 3. Ny og oppdatert informasjon om kursene kommer her i desember.

Har du lyst til å få info direkte om et kurs, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hvilket kurs du/dine barn kunne være interessert i.

Her er presentasjon av alle dansekursene vi har hatt høsten 2017.

Takket være støtten fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Med andre ord; mange kurskvelder til en rimelig penge. Kursene koster kr 500 pr. halvår, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Det vil si; kursene i høst koster kr 800. Er du allerede medlem i HaugerudIF, betaler du 500 kroner pr. kurs. Melder du deg på mer enn ett kurs, betaler du 500 kroner for kurs nummer to og tre osv. Du får faktura etter påmelding.

De nye tilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.

Ungdomsgruppa hadde oppvisning på Trosterudklubben før jul 2016 som avslutning på semesteret.
Ungdomsgruppa hadde oppvisning på Trosterudklubben som avslutning på semesteret.