Dans på Haugerud

Haugerud IF inviterer til nye danseklasser på nyåret 2018. Alle er velkomne, både dere 150 som danset med oss høsten 2017 og dere som vil starte opp nå. Dans er trivelig mosjon, og det er sosialt. Vi legger opp kursene slik at alle skal kunne delta. Vi kan tilby mange ulike danseformer og klasser for både barn, ungdom og voksne.

Sesongstart i 2018 er i uke 3. Har du lyst til å få info direkte om et kurs, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hvilket kurs du/dine barn kunne være interessert i.

Her kan du klikke deg videre til omtale av kurset du er mest interessert i:

Her er presentasjon av alle dansekursene vi tilbyr vinteren/våren 2018.

Her kan du gå direkte til påmeldingsskjemaet.

Takket være støtten fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Med andre ord; mange kurskvelder til en rimelig penge. Kursene koster kr 500 pr. halvår, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Det vil si; kursene i vårhalvåret 2018 koster kr 800. Er du allerede medlem i HaugerudIF, betaler du bare 500 kroner pr. kurs. Melder du deg på mer enn ett kurs, betaler du 500 kroner for kurs nummer to og tre osv. Du får faktura etter påmelding.

De nye tilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.