Tennisbanene

Klubbhusetfratennisbanen300p
To grusbaner plassert rett bak klubbhuset

Haugerud IF disponerer tre tennisbaner.
To baner med grusdekke bygget i 1998, som er lokalisert rett bak klubbhuset. Banene har ord på seg for å være noen av byens beste grusbaner. I 2012 er det bygget en ny tennisbane, hardcourt, med fast dekke av type Plexpave Club på asfaltbanen mellom ballbingen og Haugerud skole

Ta kontakt hvis du er interessert i å prøve tennis. Tennisavdelingen har meget konkurransedyktige priser for både nybgynnere og mer erfarne.

Baneregler:

For å få spilletid på banene bruker vi et kø system som er basert på tillit.

• For å spille må man møte opp 5 minutt før hele klokketime for å kunne reservere en bane den påfølgende timen.
  • På grusbanene er det de som har møtt opp først som må gi fra seg banen når andre venter på å spille.
  • I utgangspunktet kan man spille 1 time, men hvis det ikke er andre som venter på tur så kan man spille så lenge man ønsker.
  • Hvis det spilles serie- og turneringsspill, samt utfordrerkamper, har disse prioritet på banene og kan spille til kampen er over uavhengig av tid.
  • Det er bare lov å bruke sko med fint mønster (tennissko).
  • Grusbanene skal vannes ved behov før spilling.

Tennisen300p
    Full aktivitet på hardcourten som ligger mellom fotballbanen og klubbhuset
  • Grusbanene skal kostes etter bruk. Dette gjelder hele banen, d.v.s. helt ut i alle hjørnene. I tillegg skal linjene reingjøres. Dette skal skje innenfor den timen man har til disposisjon.
  • Røyking og/eller bruk av rusmidler er forbudt!

Ellers oppfordres medlemmene til god sportslig opptreden på banene for å skape et trivelig tennismiljø på Haugerud!

Her ser du hvor banene ligger:

idrettsparken-bilde
Idrettsparken