Volleyball

Nå er det mulighet for mosjonsspill med volleyball på Haugerud, i regi av Haugerud Idrettsforening. Tilbudet har vært her i 2015 og 2016, og vi fortsetter i 2017. Vi inviterer alle interesserte til å bli med oss på søndagene i Haugerudhallen.

BesteHva det blir til med tid og stunder, vet vi ikke nå. I første omgang har vi satt i gang mosjonsspill innendørs, slik at vi kan lodde interessen. Vi starter med å skape en møteplass for dem som vil spille litt selv og være med og utvikle et volleyball-tilbud på Haugerud. Klubben jobber for å få en sandvolley-bane i idrettsparken.

Tid:

Hver søndag kl. 16.00 til 17.30. Møt opp noen minutter tidligere slik at vi er ferdig skiftet til klokka fire. Noen søndager kolliderer volleyballtidene med håndball- eller innebandykamper i hallen. Da må vi avlyse, for seriekamper har alltid førsteprioritet i idrettshallene i Oslo, og dette styres fra kretshold, ikke av oss i klubben.

Det finnes en egen Facebook-gruppe som holder deg orientert: https://www.facebook.com/groups/830471263667790/

Meld deg på der, så får du vite hva som skjer fra uke til uke.

Sted:

Haugerudhallen, den høyre inngangen når man står og ser mot inngangene. Ytterdøra er normalt låst på søndagene for å unngå renn i korridorene. Vi kommer ut og sjekker om noen venter utenfor på starten av hver treningsøkt.

Utstyr:

Det er ingen krav til utstyr. Alle må ha en form for innesko, evt. spille barbent eller i strømper. Bruk gjerne lett treningstøy, det blir varmt i hallen, og en drikkeflaske har de fleste med seg.

Hvem:

Alle som har lyst til å spille mosjons-volleyball! Aldersgrense: Man må være fylt 16 år. Etter hvert kan det bli aktuelt å starte et eget tilbud for barn under 16 år, men i første omgang er dette et tilbud til voksne.

Velkommen til volleyball på HaugerudOpplegg:

Avhengig av antall og hvem som møter fra gang til gang, legger vi opp til spill på en eller flere baner.

Hva koster det?

Vi tar en lav deltakeravgift på 500 kroner for 2017, som inkluderer medlemskontingenten på 300 kroner til Haugerud IF. Det kommer krav fra klubben på avgiften etter at man har meldt seg inn som medlem.

For å melde seg som medlem i volleyballen, klikk her.

Kryss av for «Aktivt medlem» og skriv «Volleyball» helt nederst på skjemaet.

Kontaktpersoner:

Aleksandra Peek, mobil 968 40 927 og e-post Apwonderwall@gmail.com