Et godt aktivitetstilbud til en rimelig pris!
Vi satser fortsatt på å holde kostnadene for deltakerne lave, slik at dette er et tilbud som alle kan ha råd til, også om man er flere i samme familie som vil delta. Deltakerne blir registrert som medlemmer i Haugerud IF og er dermed automatisk forsikret gjennom Norges Idrettsforbund hvis man blir skadet.

Deltakeravgifter 2017Voksen og barn3 Medlemskap.jpg

Alle som deltar i capoeira-partiene, betaler medlemskontingent til Haugerud IF på 300 kroner, uansett alder og når man begynner på året.

I tillegg betaler man 400 kroner pr. halvår for å være med på partiene.

Påmelding
Vi tar opp nye medlemmer hele tida. Møt opp på trening for en prøvetime, eller se informasjon om neste introduksjonskurs. Innmelding via skjema som fås på trening, eller ved å sende en e-post til oveaxe@gmail.com med navn, postadresse, fødselsdato, e-post og mobil.

Mer informasjon?
oveaxe@gmail.com