Nesten-skrell hjemme mot Sveiva

Med et kjapt blikk på tabellen så er det ikke stor avstand i linjer mellom hjemme- og bortelaget som møttes denne onsdagen. Dersom man ser litt nærmere på tallenes tale, så er det derimot en relativt stor avstand i poeng. Noe det vel også er i forventninger, ressurser og vel også i "anseelse" og treningshverdag. Coachen himself kommer her med noen ord om hvordan det faktisk gikk, etter onsdagens kamp.

Sveiva hjemme er tradisjonelt sett et oppgjør som passer oss dårlig! Friske unge gutter som løper som f* i 60 min er tungt for Oslos kjekkeste.
Det så slik ut etter 20 denne gangen også! Vi blir løpt ganske bra rundt i store deler av perioden, og igjen 3 sekunder før periodehvil 1 så sitter 0-3!

2. periode henger vi godt med og det blir skapt sjanser i flust begge veier, og når Kragfoss styrer skuddet til Palmer i ruterni har vi kontakt!

Tredje perioden kjører vi hardt på for enda en redusering og den kommer. På 2-3 kjører vi matchen og syns vi fort kunne fortjent 1 poeng. Men kampen ruller av og vi må svelge enda ett tap for Stovner-gjengen.

Vi takker sveivere og dommere for kampen! Til helgen er det ny match, med nye muligheter.

Som å se Stoke (med Tony Pulis som manager) kjemper hardt, ikke alltid pent men ofte effektivt

– King