Om oss

Gutter 2004 laget er et stabilt lag med ca. 24 spillere. Noen spillere kommer og går. De som har spilt lengst på laget har trent sammen i omlag fire år nå.

Treninger er mandager på Gressmatta til Haugerud. Vi har halve banen fra kl.17.00- 18.30.(som vi deler med jenter 2002). Denne treningen er hovedtreningen.

Onsdager er det frivillig ekstratrening. Vi har en del av banen fra 17-18.30.

Det er bare fint om spillerene kommer fra kl.17.00. Da kan de varme opp, eller spille med hverandre og med dere foresatte. Den organiserte treningen starter først kl.17.30-18.30.

Trenerene kommer fra 17.30. Husk egen ball, leggskinner og drikke.

Når vi spiller kamp mandager og ved skoleferier er det ikke trening.

Vi spiller 5èr fotball, og stiller med lag i to serier. De spillerene som har trent,  betalt kontigent og treningsavgift får stille på kamp. I kontigenten er det en barneforsikring i tilfelle alvorlig skade på kamp/trening.

Det er foreldre/foresattes ansvar å ta barnet til kamp. Laget trenger heiagjeng, så vi ber om at mange kommer på kampene våre. Ved hjemmekamper må vi stille med dommer, det er i hovedsak dere foreldre som må være det.

Siste treningsuke før sommerferien er uke 25. Det er den uken skolen slutter.

God sommer.

Vel møtt til første trening etter sommerferien mandag 18.08.14 kl.17.00.  Vi har kamper denne uken  tirsdag 19.08 og torsdag 21.08. Begge kampene er hjemmekamper.

Velkommen til trening.