Poengløse hjem fra Lihallen

Herrene tok turen til Lihallen i håp om å stjele med seg poengene med hjem til Haugerud, fra et GIF i poengnød. Her følger noen ord fra coachen etter kampen.

Kamp i Lihallen har også tradisjonelt vært tøft for Oslos kjekkeste! Og med tabellsituasjonen og ett Gif lag som har spilt seg kraftig opp skulle dette vise seg å bli tøft.

Første periode er en jevn periode hvor begge lag bytter på å ha iniativ, syns allikevel vi er det beste laget. Til tross for det er det Gif som går til periodepause med 2-0 etter to markeringsglipper og to herlige volley-scoringer av Midtsveen.

Andre og tredje kan man egentlig samkjøre å skrive om! Mulig Gif er uenig med meg, men jeg sitter med en følelse av at vi styrer og har meget god kontroll, men hva gjør vel det når vi etterhvert ligger under 0-4. Merkelig kamp hvor vi liksom gjør en bra bortematch men allikevel så langt unna. Vi vinner min skuddstatistikk med 16 (21-37) skudd og taper tilslutt 2-6. Falkeid er god men vi er ikke overgiftige når det gjelder.

Takker dommere og Gjelleråsen for matchen

– King