Priser for å leie

Her er prisene for å leie klubbhuset til aktiviteter utenom klubben, samt til klubbens egne aktiviteter. Leieprisen for klubbhuset skal nå betales til Vipps 108696 etter avtale med Mona.

pa%cc%8adekket-og-pyntet-mot-ost-1200pDet store rommet i 1. etasje og kjøkkenet

Timesleie i uka (mandag til torsdag): Kr. 300 pr. time

Døgnleie i uka (mandag til torsdag): Kr. 1.400 pr. døgn

Tillegg for vask: kr. 700

Døgnleie i helga (alltid med vask inkludert): Fredag til lørdag eller lørdag til søndag

Kr. 3.500 (HIFs egne lag og grupper: Kr. 1.900)

Hel helg (fredag til søndag):

Kr. 4.500 (HIFs egne lag og grupper: Kr. 2.500)

Nyttårsaften: Dobbel leie av prisene ovenfor.

dsc_6005Møterom i kjelleren (uten kjøkken)

Timesleie (hele uka): Kr. 200 pr. time

Døgnleie (hele uka): Kr. 1.000 pr. døgn

Tillegg for vask: kr. 450

Hele huset (Møterom kjeller og hele 1. etasje)

Døgnleie (Fredag til lørdag og lørdag til søndag):

Kr. 4.500 (med vask)

Avbestilling/avlysning

Avbestilling av leie inntil 14 dager før skjer uten kostnad. Ved avbestilling senere enn 14 dager på forhånd betales 50% av leien.

Våre egne lag og grupper

Grupper, lag og aktiviteter tilsluttet Haugerud IF bruker møterommet i kjelleren gratis hele uka. Vi kan også bruke møterom og kjøkken i 1. etasje gratis mandag til torsdag.

Begge deler forutsetter at man rydder helt etter seg, slik at rommet er klart til neste bruker. Om nødvendig må vi også dra over golvet med moppen, om det er blitt møkkete.

All bruk av klubbhuset, betalt eller gratis, skal være avtalt med Mona, Knut eller Dag og lagt inn i bestillingskalenderen. I kalenderen (lenken til høyre) ser du hvilke tider som er ledige og opptatt. Bruk kalenderen for å bestille rom.