Priser og medlemskap

Alle kan bli medlem i Haugerud sjakkforening; barn, ungdom og voksne. Man melder seg inn skriftlig ved å levere inn innmeldingsblanketten på en av aktivitetene våre.

To barn holder sjakkutstyr - 600p.jpgHva koster det?

Vi satser på å tilby gode sjakkaktiviteter til en rimelig pris. Vi har lav kontingent og søskenrabatt, som gjør det mulig for alle å kunne delta, også om man er flere søsken fra samme familie.

Kontingenten er kr. 400 pr. kalenderår. Søskenrabatt: Hvis man er flere søsken fra samme familie, betaler man kr. 300 for søsken nr. 2 og 3 og 4 og så videre. Kontingenten gjør at man kan delta på alle vanlige aktiviteter i klubben (klubbkveldene) og få opplæring av meget dyktige instruktører. På noen «ekstra-aktiviteter» kan det bli egen deltakeravgift, men disse avgiftene vil vi også holde lave.

Hvordan bli medlem?

Last ned og skriv ut innmeldingsblanketten. Fyll den ut og ta med på en av aktivitetene våre. Hvis du er under 18 år, må en foresatt godkjenne innmelding ved å fylle ut sine kontaktopplysninger. Ta kontakt med oss på haugerudsjakk@gmail.com om du har spørsmål.

Velkommen som medlem!

Innmeldingsblankett Haugerud sjakkforening