Second string is making waves

Etterhvert som gradene har sunket og feriefargen har bleknet, har nå også 3.div.laget til damene fått tatt i bruk shorts og kølle, både i et oppgjør i Oslo- og Akershus regionscup og i første seriekamp. Her følger noen mer eller mindre dekkende ord fra begge kampene.

Oslo Cup: Lindøya – Haugerud II :: 2-4 (0-2, 0-0, 2-2)

Målene våre: 0-1 Trude (-), 0-2 Trude (Maria J.), 0-3 Marianne (Trude), 0-4 Trude (Marianne)

Litt sånn plutselig var det sesongåpning på 2.laget til damene. Kampen (som mange andre) har blitt berammet i treningstiden vår på en onsdagskveld. På forhånd var det derfor viktig å dele opp serie og cup i de som kunne når etc.

Vi stabler opp nok til kampstart, inkludert 3 flunkende friske debutanter, og har en grei flyt i tingene. Kampen er jevn perioden ut, men vi setter to i nota uten baklengs og er fornøyde til pause nummer en.

Vi prøver å tweake litt på det som vi i all hovedsak er fornøyde med. Samtidig vet vi at Lindøya vil komme ut i hundre og være supertente. Det ble full pott egentlig på begge deler – en tøff periode ender målløst – noe kanskje bortelaget må si seg å være mest fornøyd med.

Med to måls forsprang er vi positive og forventningsfulle foran siste periode. Vi aner en mulighet til en overraskende seier, og setter alle kluter til. For trenere på begge lag var nok dette en periode med høy puls og infarkt-lignende reaksjoner på sidelinjen.  Det svinger i hele perioden og begge lag scorer to mål hver.

Vi vinner – og er videre til neste runde! Mange fornøyde ansikter på Haugerud sin banehalvdel når vi takker for kampen. Naturlig nok ikke så mange hos hjemmelaget i dette lokale oppgjøret.

Vi takker Lindøya for kampen og ønsker de lykke til videre i serien.

3.div seriespill: BVHIF – Haugerud II  :: 3-7 (2-2, 0-2, 1-3)

Målene våre: 0-1 Trude (-), 0-2 Tonje (-), 2-3 Trude (Camilla), 2-4 Siren (-), 2-5 Tonje (Maria), 2-6 Tonje (Trude), 3-7 Tonje (Siren)

Så var helgen kommet, og med det en utflukt til Rykkinnhallen søndag kveld for å møte Bærums Verk og Hauger IF.

Våre unge fremadstormende spillere (og trenere) følte oss muligens noe mindre unge og fremmadstormende, når vi ser at hjemmelagets spillere stort sett er tenåringer (riktig noe med en ruttis eller to kasta inn i miksen).

Igjen er vi tynnere i antall enn vi ønsker, og med spiller ut med skade rett etter kampstart, må vi rulle på 7 utespillere.
Vi benytter selvsagt anledningen til å forsøke et par vrier også her, for å få mest mulig ut av de få spillerne vi har, og samtidig se hvordan disse vriene fungerer med tanke på sesongen videre.

En god start gir oss 0-2 på tavla, før vi skrur helt av og slipper inn to baklengs på halvminuttet når vi går mot kvarteret på tavla.
To nye i andre periode, følges opp med to i første halvdel av tredje, slik at vi har 2-6 på tavla med 10 minutter igjen.
Lagene skyver en siste kule hver over streken, og vi tar en finfin 3-7 seier med hjem fra Rykkinn – på tross av litt redusert mannskap.

Underveis går det stort sett i å sørge for at jentene spiller smart _hele_tiden_ og får så få og korte perioder som mulig hvor vi er avskrudd eller begynner å overkomplisere just because we can liksom.

Høstens best gjennomførte kamp av oss så langt, og forhåpentligvis er dette noe vi kan bygge på videre!

Vi retter en takk til BVHIF, dommere og fullstappa tribune for kampen!

– coaches