Sikringen gikk, men hjemmelaget vant

Det er en høstkald lørdag, og klart for hjemmekamp i 3.div for kvinner mot Holmlia 2. Så langt i sesongen har damene slått BVHIF borte i serien, og Lindøya borte i cup'en, nå er det på tide å starte sesongen på hjemmebane foran fullsatte tribuner (..ish..)

Serie 3.Div: Haugerud 2 – Holmlia 2 :: 4-2 (2-1, 2-0, 0-1)
Målene våre: 1-0 Camilla (Ann Wenche), 2-0 Ann Wenche (Trude), 3-1 Siren (Maria), 4-1 Ann Wenche (Trude)

I ekte tabloid ånd, så slengte vi inn en dramatisk tittel, som seg hør og bør nå vil vise seg å være mer click-bait enn noe annet.
For det var hverken hos spillere, trenere, dommere eller publikum hvor sikringen gikk, men rett og slett noe så kjedelig som på tavla. Derfor ble det i stedet den gode gamle analoge målscore-flipp-over-skilt-dingsen som ble børsta støvet av og satt i drift. Analogt for the win!

Nok om det..
Vi sliter litt med litt skader og sjukdom, i tillegg til frafall for øvrig, så vi er litt tynnere i antall enn vi skulle ønske.
Men vi får igang to spillere som prøver seg etter litt fravær i dag, og som gir oss et greit antall spillere
Første periode er relativt jevnspilt, men vi synes ikke vi helt får i gang spillet vi ønsker.
Vi tar etterhvert ledelsen 2-0 gjennom Camilla og Ann Wenche, før bortelaget reduserer til 2-1 med noen minutter igjen av perioden, som også står seg til første pause.
En del å gå på i spillet synes vi, og det kunne like gjerne vært bortelaget som ledet på det tidspunktet som oss.

Etter litt justeringer spiller vi langt bedre i 2.periode, som rett og slett er en skikkelig god periode og vår beste i kampen.
Vi setter tidlig både nr 3 og 4, gjennom Siren og Camilla, og skaper også en del tilbud utover i perioden som kunne fått en bedre skjebne.
Samtidig ligger vi bedre i forsvar, og gir Holmlia lite rom plass og tid i farlige soner, og gir vår keeper gode arbeidsvilkår.
Vi får et overtall et kvarters tid ut i perioden, men klarer ikke å utnytte dette til noe tellende resultat, og andre pause kommer etterhvert med 4-1 på tavla.

I tredje periode får vi tidlig et nytt forsøk på å teste overtallet, uten at det blir noe mer mer ut av det denne gangen heller. Vi skrur litt av igjen i forhold til første periode, i tillegg til at Holmlia trøkker fremover for å komme innpå i målprotokollen. Dette sammen gir en relativt rotete periode fra vår side, spesielt etter at det reduseres til 4-2 ca 12 minutter ut i perioden. Men vi ror det hele i havn, og kan glede oss over nye 3 poeng i roteskuffen!

En ny kamp hvor vi varierer litt i gjennomførelse, hvor vi er veldig fornøyd med høyeste-nivået, men også er noe mindre fornøyde med laveste-nivået. Andre periode er vi veldig fornøyde med, og vi skal fortsette å jobbe for å få mer og mer av kampen(e) til å holde dette nivået. Etterhvert som vi blir mer kjent med både medspillere og taktikk, så har vi troa på at det løsner ennå mer.
Vi vinner nok en kamp, og har hatt en god start på sesongen både i 2. og 3.divisjon med våre damer. Well done ladies!

Takk til Holmlia 2, dommere, sekretariat og publikum for kampen!

-coaches