Tafatt hjemmekamp mot Sandnes

Denne lørdagen fikk herrene besøk fra våre venner i Sandnes IBK, i en ny kamp hvor begge lag bør ta poeng dersom de skal nå sine aspirasjoner for sesongen. Les videre for coachens betraktninger etter kampen.

Endelig en lørdagsmatch i Haugerudhallen.

Vi stiller ett meget sterkt lag idag, med kun Palmer som mangler fra oppstillingen. Jeg har troen på at vi skal kjøre over Sandnes, men den gang ei.

Første periode starter med ett Sandnes-overtak, men vi gjør både 1 og 2 tidlig. Så snur matchen voldsomt og Sandnes utligner før pause og går til første pause med 2-2.

2 periode er en merkelig periode. Jeg føler vi styrer showet, men ikke på tavla. Vi skaper sjanser og spiller ganske bra, men Sandnes har den punchen vi ikke har. De leder faktisk hele 2-6 før vi reduserer til 3-6 før sirenen. Sitter med en følelse av at vi virkelig ikke har dagen. Tavla er hvertfall flatterende med tanke på spill og sjangser.

3 periode må vi frem, og som så mange ganger før blir det stort strekk i laget og Sandnes får den ene overgangen etter den andre og vinner komfortabelt til slutt.

Sånn i noen timer etter match så er jeg veldig skuffa idag. Syns vi spiller ganske bra, men Sandnes har den flyten man gjerne får når man møter opp til match med riktig innstilling. Vi må se lyst på det, har 12 poeng, og Sandnes er ett lag jeg er sikker på vi slår borte med Haugerud-mentaliteteten i bånn, som ikke var helt der idag.

Stå på gutta, dere er fortsatt rå!

– King