To nye signeringer for herrene

Da har vi gleden av å presentere to nye signeringer som nå ønskes velkommen til Haugerud. Den første er en "gammel" kjenning, som vi allerede vet leverer varene i Haugeruddrakta. Den andre gjør comeback på elite nivå etter noen års fravær, og er en kjemperessurs på og av banen. Hvem er så disse kara?

Det er Henrik Stenrød som gjør sitt comeback for Oslos kjekkeste. En herlig fyr å få inn i gruppen, og med ett ferdighetsregister som er litt manko i dagens tropp. Bra fart og ett bra skudd samtidig som en iherdig og oppofrende stil som forhåpentligvis vil hjelpe laget mot å holde plassen denne sesongen.

Nr to er en litt eldre Tunet-helt, nemlig Mats Myhre. En veldig bra to-veis spiller som passer Haugerud profilen perfekt. Mats vil komme inn å bidra med defensive kvaliteter og rutine fra noen NM finaler tidligere. Mats skal også bistå meg i en rolle rundt laget.

Vi ønsker begge velkomne, flere er på vei inn!

– Kingkong