Utflukt nordover

Sent men godt kommer det her et lite resymé fra herrelagets svipptur i Harstad for to uker siden, som første økt etter en fortjent juleferie. Les coachens ord.

Det var en trøtt gjeng som møtte på Gardermoen lørdag morgen.
Vi fikk hastet oss til butikken før match og heiv i oss noe mat 1 time før kampstart, typisk hiffen å ha god tid og være forberedt!
Når matchen er igang så styrer vi veldig bra i første periode og syns vi har stort sett veldig god kontroll på Harstad! Ved første pause er det oss langtvekkreisende som har en ledelse, med 1-2 på tavla.

Annen periode utligner Harstad rett etter et overtall, og går kjapt opp i en 2-måls ledelse til periodepause nummer to, til tross for at vi styrer mye av showet også i annen periode!

Periode tre er en merkelig periode! Først reduserer vi og utligner kort tid senere, etter kort tid i perioden, og vi styrer showet! Når Harstad kommer på to sporadiske kontringer er det plutselig Harstad i tomålsledelse igjen! Herfra tar vi timeout og går ned på folk! Det gir resultater umiddelbart, og igjen er det likt i protokkollen! Det er noen store sjangser til oss det siste minuttet, men vi klarer ikke avgjøre. Ergo er det dags for straffer, og den tar Harstad!

Vi takker Harstad og dommerne for kampen!
Og jeg garanterer at de (Harstad) tar flere poeng utover sesongen, for de var solide

– coachen