Booking av tid på banene

Fra 1. juni åpner Haugerud Tennis en ny service for medlemmene. Fra den datoen kan alle som har medlemskapet i orden, booke trenings- og spilletid gjennom systemet MATCHi, som er i bruk av mange tennisklubber.

En av de store fordelene ved å være medlem i Haugerud Tennis er at du kan reservere spilletid på de tre banene vi har:

• Bane 1; den første grusbanen bak klubbhuset
  • Bane 2; den innerste grusbanen bak klubbhuset
  • Bane 3; hardcourt-banen nedenfor klubbhuset

Alle banene våre er reservert for medlemmene, og om andre skulle være der og spille, er det våre egne medlemmer som har rett på banene. Nå kan du også booke tid på forhånd slik at du er sikker på at banen er din når du kommer og skal spille.

Booking skjer på internett eller via app på mobiltelefonen. Systemet heter MATCHi. Det er godt utprøvd og brukes av mange klubber. På internett finner du MATCHi på denne adressen: www.matchi.se

Søk på Haugerud IF Tennis. Hvis du har medlemskapet i orden, kommer du til en kalender der du kan legge inn tidene som du vil reservere banen.

Bestillingsregler

• Bane kan bestilles maks 7 dager i forveien
  • Alle medlemmer kan ha maks 2 innestående bestillinger på en gang. For å bestille flere timer må disse “brukes opp” først.
  • Det er fortsatt mulig å bruke banen utover tiden hvis den er ledig, men bestilte baner har prioritet.