Hip hop

Hip hop-klasser høsten 2022

Hip hop 6-9 år (åpent nivå)
I denne timen lærer du det grunnleggende innenfor hip hop. Det viktigste er å ha det gøy. Nivået er åpent, noe som betyr at det vil passe både for erfarne og mindre erfarne dansere. Det er moro og enkelt å henge med, og dermed er klassen for alle – både gutter og jenter.
Foreldre/foresatte venter utenfor mens barna danser, siden dette gir mest ro for barn og instruktører. Det betyr at barna må være såpass «modne» at de kan delta selv om foreldrene ikke er i samme rommet.
Oppstart: tirsdag 6. september kl. 17.00-17.45
Sted: Trimrom i Haugerudhallen (venstre inngang A og ned trappa)
Varighet: 11 tirsdager til og med 22. november (ingen timer i høstferien)
Pris: kr 600 + kr 300 (kr 300 er den årlige medlemskontingenten til Haugerud IF)
Klær: løst og ledig tøy. Kun innesko er tillatt i salen. Ta gjerne med drikkeflaske.
Instruktør: Gard (klikk for mer info om han)
Klikk her for påmelding

Hip hop 10-12 år (åpent nivå)
I denne timen lærer du det grunnleggende innenfor hip hop. Det vil være både teknikk og koreografi, men mest av alt fokus på danseglede. Passer for både gutter og jenter. Foreldre/foresatte venter utenfor mens barna danser.
Oppstart: tirsdag 6. september kl. 17.50-18.35
Sted: Trimrom i Haugerudhallen (venstre inngang A og ned trappa)
Varighet: 11 tirsdager til og med 22. november (ingen timer i høstferien)
Instruktør: Gard (klikk for mer info om han)
Klikk her for påmelding.

Vi tar forbehold om endringer. Begrenset antall plasser.
Kun påmeldte deltagere med betalt avgift kan bli med å danse. Påmelding gjelder kun via nettsidene under hver gren. Spørsmål om dansekursene kan rettes til dans@haugerudif.no eller til Laila Svendsen på mobil 93 48 46 60.