Basketball

Basketball er et nytt satsingsområde for Haugerud IF. Vårt mål er å bygge opp en stor basketaktivitet for både barn, ungdom og voksne. Vi hadde vårt første basketlag i seriespill forrige sesong. Fra august 2020 satser vi større. To ungdomslag, for jenter og gutter, ett seniorlag for menn og flere lag for barn 7-12 år.

Fra 18. august starter vi ordinære treninger for alle grupper. Hvis alt går rette veien med koronaen, vil vi starte å spille seriekamper og turneringer i oktober. De tre eldste lagene spiller seriespill med kamper i helgene. Barnelagene meldes på i EasyBasket-turneringer der man spiller flere korte kamper etter hverandre samme dag.

I menyen til høyre vil du finne informasjon om alle sider ved Haugerud Basket.

Vi ønsker alle interesserte velkomne som spillere og medlemmer i Haugerud IF Basket.

Du kan klikke her for å sende innmelding. Les gjennom informasjonen i menyen til høyre først, slik at du vet hva medlemskapet innebærer.

Bildene nedenfor viser noe av aktiviteten til G16-laget forrige sesong og fra de åpne treningene vi har hatt sommeren 2020.

Følg Haugerud Basket på Facebook – her kommer oppdateringer: https://www.facebook.com/Haugerud-Basket-101809144808495/

Kontakt for Haugerud Basket:

Jannis Magulas, mobil 913 59 632 og e-post post@oceanking.no

Kontakt for G16-laget: