Basketball

Basketball er en av de nyeste aktivitetene som Haugerud IF har å tilby. For øyeblikket har vi lag for guttespillere i ungdomsskolealder, men målet er å kunne utvide basketaktiviteten til flere aldersgrupper.

Initiativet ble tatt av en par av elevene ved Haugerud ungdomsskole som ønsket seg et baskettilbud i nærmiljøet. Flere gutter meldte sin interesse, tre ungdommer stilte opp som trenere, en mor tok rollen som lagleder, og Haugerud IF stiller med lokaler, utstyr og penger.

Resultat: Høsten 2019 kommer Haugerud IF for første gang til å stille med et basketlag i seriespill! Nå trener gutta intenst, flere ganger i uka, for å være best mulig forberedt på å spille kamper. Hittil har laget spilt treningskamper, og det har vært veldig lærerikt.

cof

Laget har cirka 15 spillere fra 8., 9. og 10. klasse ved Haugerud skole. Disse er trenere: Jonas Cabusao, Emilio Turkalj og Ahmed Naoum. Jonas og Ahmed tar seg av basketøvelsene mens Emilio bidrar med styrketrening. Gunn Tek-Karlsrud er lagleder. Vi ser alle fire på bildet til høyre.

Basketlaget trener i Haugerudhallen til vanlig, men det kan også bli treninger på streetbasket-banen like ved fotballbanen på Haugerud. Nå i sommer kan man kontakte trener Jonas for å få vite treningstider.

Fra høsten 2019 vil man i hvert fall ha disse treningstidene i Haugerudhallen:

• Tirsdager kl. 19.00 – 20.00
  • Onsdager kl. 15.00 – 17.00