Basketball

Basketball er et nytt satsingsområde for Haugerud IF. Vi satte som mål å bygge opp en stor basketaktivitet for både barn, ungdom og voksne. I løpet av sommeren og de første høstukene eksploderte det! Nå nærmer vi oss 100 basketmedlemmer. Vi stiller med to ungdomslag i serien, for jenter og for gutter, flere lag for barn 7-13 år og et seniorlag som er klare til seriespill så snart det åpnes opp for dette.

Vi har ukentlige treninger for alle lagene på tirsdager og onsdager. Se treningstider til i menyen til høyre. Ungdomslagene spiller seriespill med kamper i helgene. Barnelagene meldes på i EasyBasket-turneringer der man spiller flere korte kamper etter hverandre samme dag, også dette i helgene.

I menyen til høyre vil du finne informasjon om alle sider ved Haugerud Basket.

Vi ønsker alle interesserte velkomne som spillere og medlemmer i Haugerud IF Basket.

Du kan klikke her for å sende innmelding. Les gjennom informasjonen i menyen til høyre først, slik at du vet hva medlemskapet innebærer.

Bildene nedenfor viser noe av aktiviteten til G16-laget forrige sesong og fra de åpne treningene vi har hatt sommeren 2020.

Følg Haugerud Basket på Facebook – her kommer oppdateringer: https://www.facebook.com/Haugerud-Basket-101809144808495/

Kontaktopplysninger på lagledere og trenere – klikk her.

Kontakt for det sportslige i Haugerud Basket:

Jannis Magulas, mobil 913 59 632 og e-post post@oceanking.no

Kontakt for administrative spørsmål:

Gunn Tek-Karslrud, mobil 920 55 764 og e-post gunntek@gmail.com