Trim for barn

Barnetrim og bading på mandager er i full gang for vårhalvåret 2020.  Oppstart i 2020 var mandag 6. januar. Flere av partiene er allerede fulltegnet og med venteliste.

Påmelding til barnetrimmen våren 2020 – klikk her.

Hver mandag i skoleåret tilbyr Haugerud IF flere partier med barnetrim med bading på Haukåsen skole. Her er det barn i alder 3 til 10 år som samles i skolens gymsal først til  idrettslek, siden til lek i svømmebassenget der målet er å bli trygge i vann.

Eline Myhre er instruktør for barnetrimmen også første halvår i 2020. Mange vil kjenne henne fra forrige halvår. Vanlige aktiviteter i gymsalen er hinderløype, stafetter og konkurranser, enkle ball-leker og motoriske leker.

Foreldrene blir med barna til svømmehallen, der både barna og voksne kan leke i bassenget,  bli trygge på vannet og kanskje lære seg siste første svømmetak.

I vårhalvåret 2020 vil vi ha svømmeinstruktører fra Svømmeklubben Speed seks av mandagene. Barna får opplæring i å svømme, og foresatte kan lære hvordan man lærer bort svømming! Dette er en oppgradering av trimtilbudet som vi håper både barn og voksne setter pris på.

Her er viktig informasjon til foresatte.

Man melder seg på både gymlek og svømmelek i ett, – det er ikke mulig å delta på bare en av delene. Bare de som er registrert og har betalt, kan delta.

Gruppene er delt inn slik:
1. parti kl. 17.00 – 18.30: Barn i alder 3 – 4 år (fulltegnet, venteliste)

2. parti kl. 17.30 – 19.15: Barn i alder 4 –5 år (fulltegnet, venteliste)

3. parti kl. 18.15 – 20.00: Barn i alder 5 – 6 år (fulltegnet, venteliste)

4. parti kl. 19.00 – 20.45: Barn i alder 7 – 10 år.

Vær tidlig ute med påmelding, vi fyller fort opp partiene. Det er bare plass til 20 barn pr. parti.

Pris kr 1100,- for trimming/bading pr. semester. Vi har dessverre ingen søskenmoderasjon, siden vi holder lave avgifter for alle. I tillegg kommer medlemskontingenten på 300 kroner pr. år.

Vårsemesteret er fra januar til juni. Første gang i 2020 er mandag 6. desember. Møt opp på det partiet der barnet er påmeldt, noen minutter før oppstart slik at barna er ferdig skiftet.

Barna bør ha lett treningstøy for innebruk og joggesko, samt drikkeflaske med vann. I bassenget stiller man med vanlig badetøy, det er påkrevd å dusje før man går i bassenget.

Kontaktperson: Harald Marius Svensen, Harald.Marius.Svensen@klp.no, mobil 930 90 994.