Korona-informasjon fra Haugerud IF

Helt siden vi gjorde vedtak om å stenge ned all aktivitet i klubben fra 21. mars i 2020, har Haugerud IF fulgt med på og fulgt opp smittevernreglene fra myndighetene og fra idrettens organisasjoner. Vi er naturligvis med på koronadugnaden og oppdaterer våre regler i tråd med myndighetenes anbefalinger. Her er reglene som gjelder for idretten i Oslo fra 26. mai

Selv om det kan bli mange varme og fine utedager framover, er vi veldig glade for at vi kan starte opp igjen mange av inneaktivitetene i Haugerudidretten. Det er nye koronaregler i Oslo fra onsdag 26. mai. For idretten blir det to hovedendringer: Vi kan begynne med trening og aktiviteter innendørs igjen, og vi får større muligheter for aktiviteter ute. Hvordan vi gjør dette i praksis, vil variere fra gruppe til gruppe. Det kommer konkret informasjon om hver aktivitet; fra badminton og innebandy til dans, basketball og sjakk.

Her kan du lese reglene som gjelder for Haugerudidretten fra 26. mai.

Har dere spørsmål angående det som står ovenfor eller noe annet angående smittevern, ta kontakt med daglig leder Thor Olav på telefon 910 08 666 eller e-post totvedt@live.no  når  det måtte være.

Les mer her på Oslo idrettskrets sine hjemmesider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er de generelle reglene som gjelder for alle våre grupper og aktiviteter:

  • Personer som er syke, er i karantene eller isolasjon, er covid-smittet eller har luftveisinfeksjoner, skal ikke delta på aktiviteter i Haugerud IF. Personer som har covid-smitte i familien, kan heller ikke delta.
  • Hosting og nysing må skje i armkroken eller i tørkepapir/papirlommetørklær.
  • Hold avstand på minst én meter før trening, i pauser, etter trening og på vei til og fra aktiviteter. For ungdom opp til 19 år gjelder ikke denne regelen mens man trener.
  • Ingen deling/bytting av drikkeflasker, mat eller frukt, treningstøy eller av treningsutstyr (badmintonracketer, innebandykøller osv) mellom spillerne.
  • Unngå håndhilsing, klemming eller annen fysisk kontakt.
  • Treningsgrupper skal være på max 20 utøvere (pluss trenere). Er man flere, må man dele opp i flere grupper. Disse gruppene skal holdes adskilt på trening og ikke blande seg med hverandre.
  • Når grupper skal ut av bane/hall etter trening og nye skal inn, skal ikke gruppene blandes med hverandre.
  • Alle deltakere sprayer hender (med antibac) eller vasker hender før og etter trening.
  • Det skal føres oppmøtelister på alle treninger og kamper, inkl. foreldre og andre som er til stede. Listene skal oppbevares og inneholde mobilnumre som gjør det mulig å drive smittesporing om det trengs. Registrering i Spond er en god løsning.

Her er Idrettsforbundets smittevernveiledning til idretten.

Her er veilederne for de enkelte idrettsgrenene.

Og her er Folkehelseinstituttets råd til idrett, svømmehaller, treningssentre mv.