Aimee Hong – sikter høyt og har klubben i sitt hjerte

«Målet mitt er å spille OL i 2028. Da skal jeg takke klubben ved å stå på toppen av pallen med Haugerud-skjorta på!». Aimee Hong har høye mål. Men Aimee har samtidig bena trygt plantet på bakken og på parketten i Haugerudhallen. Og hun har et stort hjerte for klubben sin.

Badmintongruppa er et av de virkelige flaggskipene i Haugerud IF. Landets største badmintonklubb målt i aktivitet. Nest størst i antall medlemmer, og med mange spillere i Norgestoppen. Forklaringen? Seriøse folk og hardt arbeid på alle plan; blant ledere, trenere og spillere, men også blant de mange frivillige medhjelperne som klubben har.

Se filmen om Aimee Hong, et av de unge, flotte forbildene som Haugerud IF Badminton har.

Elisa Wiborg og Marius Myhre Fartum er i Norgestoppen i sine respektive klasser. Bak dem kommer nå en stor gruppe av tenåringsspillere, både gutter og jenter, som om få år vil utfordre Elisa og Marius. I nasjonale ungdomsturneringer forsyner de seg allerede grovt av premiebordet.

Aimee Hong er en av de mange fine forbildene vi har i Haugerud IF Badminton. Hun er i dag 15 år, begynte å spille da hun var seks og har nå definert målet sitt: Spille OL i 2028! Det blir ikke lett, det er millioner av badmintonspillere i verden. Dét vet Aimee. Men hun vet også at det absolutt er mulig å få til, ved hard trening og engasjement.

Aimee er allerede godt i gang. Hun er tatt ut som en av fire til landslagsspill i sin klasse for Norge i Danmark og en av fire som er tatt ut til EM. Badminton er en individuell sport, men Aimee vet veldig godt at man ikke kommer til topps alene. Men trenger et klubbmiljø, og man trenger gode trenere og ledere.

«Haugerud er en fantastisk klubb. Jeg elsker klubbmiljøet her. Vi er veldig glad i treneren vår og i klubbstyret, som har gjort så mye for oss». Hovedtrener er Sondre F. Jørgensen (bilde til høyre). «Sosialt er Haugerud Badminton en av de aller beste klubbene. Jeg trives utrolig godt, og jeg tror vi er flinke til å ta i mot nye spillere»

Gode klubber trenger gode forbilder i rekkene sine. Aimee er et slikt forbilde, på alle måter. Setter seg høye mål. Trener hardt og ofte. En god venn. Er sosial og skaper godt miljø. Takknemlig overfor klubb, ledere og trenere som hjelper henne fram.

Og det beste av alt: I Haugerud IF Badminton har vi mange slike som Aimee! Både spillere, ledere og trenere som gir alt for klubben og hverandre.

Filmen om Aimee og Haugerud Badminton er laget av Felles Film og støttet økonomisk av Bydel Alna og Områdeløft Haugerud Trosterud.