Møterommet i kjelleren

Dette rommet er et helt klassisk møterom som egner seg godt til kurs, lagmøter, foreldremøter, arbeidsgrupper osv. Inngang ned til kjelleren fra utsida nedunder hovedinngangen, ned ei bratt trapp. Pass på, trappa kan være glatt på vinterstid. I kjelleren er det for øvrig boder og lagerrom som hører klubben til.

I utgangspunktet er rommet innredet med et stort, firkantet møtebord. Med dette oppsettet er det plass til opp mot 20 på stoler inntil bordet. I tillegg kan man ha 6-8 på stoler i en ytre rekke inntil veggene. Det er toalett og dusjmuligheter rett utenfor møterommet.

Rommet har ikke kjøkkenmuligheter, men det står kaffetrakter, tekoker og espressomaskin der, og vann kan man hente i vasken på toalettet over gangen. For sikkerhets skyld bør man ha med engangskopper, servietter og papptallerkener om man vil servere noe.

I begge ender av møterommet er det whiteboard, et stort og et mindre. I den øverste enden av rommet er det også et lysbildelerret som trekkes ned foran det store whiteboardet. I taket henger en prosjektor som kan kobles til egen PC med HDMI-kabelen som henger på veggen.

Rommet har helt hvite vegger som er dekorert med store bilder fra klubbens aktiviteter.