Svømming for damer

Tilbudet om svømming for damer fortsetter også høsten 2023. Tre grupper som før, men pågangen er stor og bassenget er lite, så vi har ikke plass til alle som ønsker å være med. Vi prioriterer derfor damer som bor i området rundt Haugerud/Trosterud og tilknyttet de to ansvarlige organisasjonene.

Vi starter ny sesong med svømmetilbud for damer på Haukåsen skole. På grunn av tekniske forhold ved bassenget og valgavvikling på Haukåsen skole starter svømmetilbudet denne høsten søndag 17. september. Siste gang før jul blir 18. desember. Svømmehallen er stengt  den siste søndagen i høstferien, 8. oktober.

Svømmetilbudet på søndagskveldene er for damer fra «Pakistansk kvinnegruppe» og «Mangfold- og inkluderingsnettverk». De to foreningene har ansvar for hver sine timer, inkludert rekruttering av deltakere.

Vi har samme begrensning på antall deltakere som før, i og med at vi ikke har lov til å ha flere enn 20 personer i bassenget samtidig.

Svømmetimene på søndager:

  • Kl. 18.00-19.00: Pakistansk kvinnegruppe, ansvarlig Uzma Khan
  • Kl. 19.00-20.00: Mangfold- og integreringsnettverk, ansvarlig Latifa El-Azizi
  • Kl. 20.00-21.00: Mangfold- og integreringsnettverk, ansvarlig Latifa El-Azizi

Svømmehallen ligger innerst på skoleområdet til Haukåsen skole, sammen med gymsalen. Det er anledning til å komme et kvarter tidligere for å skifte, og etter badetimen står dusj og garderobe til disposisjon. Vær oppmerksom på at inngangsdørene stenges når timen starter.

Interesserte melder seg til en av de to lederne, og så tar de inn så mange det er plass til (øvrige får tilbud om å stå på venteliste):

Alle som skal delta, må melde seg inn i Haugerud IF Svømming for damer. Man fyller ut et skjema ved inngangsdøra den første gangen, og så Vippser man 300 kroner til 587771 (Haugerud IF Svømming damer). Dette dekker avgiften til Haugerud IF og svømmetimer ett halvår.

Hvis det er ledige plasser, kan de på venteliste delta på enkelttimer ved å Vippse 50 kroner pr. gang.

De som har fast plass, men ikke møter opp to ganger på rad, må gi sin plass til noen på venteliste.

Det blir bare kvinner til stede på disse badetimene. Nedre aldersgrense er 18 år. For øvrig viser vi til barnetrimmen som Haugerud IF har på mandager, der barn også får en liten time i bassenget på Haukåsen skole hver mandag.

Bildet viser inngangspartiet til gymsal og svømmebasseng på Haukåsen skole.

Alle som skal i bassenget, må ha egnet badetøy (badedrakt, ikke treningstøy eller bikini) og selv ha med håndkle og såpe. Det er ikke tillatt å bruke badetøy i bomull. Man må ha skikkelig badedrakt som tåler klorvann og med fiber som ikke forurenser vannet.

Svømmetilbudet er et samarbeid mellom Haugerud IF, Pakistansk kvinnegruppe, Mangfold- og inkluderingsnettverk og Haugerud Frivilligsentral.