Dans på Haugerud

Gratis prøvetimer i sommer. Vinterens dansekurs i Haugerud IF ble ferdig i slutten av april, men vi kan tilby gratis prøvetimer i jazz, hip hop og K-pop torsdag 13. juni og mandag 17. juni:

Torsdag 13. juni kjører vi test-time i jazz (kl 19.00) med Anne Marthe og hip hop med Crissel (kl 19.45) for barn og unge i alderen 9-13 år. Vi tester ut jazz med tanke på å lansere det på timeplanen til høsten. Ellers vil vi kjøre et sommerkurs i hip hop i sommer, tirsdager fra og med 9. juli til og med 30. juli fra kl 18-20. Prøvetime på dette kurset er 13. juni. De som har vært med og danset i 2019 kan delta gratis på sommerkurset. Mer info kommer.

Mandag 17. juni kl 18.00 kjører vi test-time i dans til K-pop (koreansk popmusikk) med Jack for barn og unge mellom 9-13 år. Vi vil teste ut k-pop med tanke på å lansere det på timeplanen til høsten.

Alle timene foregår i trimrommet Haugerudhallen. Det er bare å møte opp med innesko og godt humør. Mer info kommer og blir lagt ut på sosiale medier. Har du spørsmål, send til: dans@haugerudif.no eller sms til 93 48 46 60.

Høstens dansekurs starter første uke i september. Info og påmeldingsskjema blir lagt ut senere i juni.

Dette er kursene vi hadde fra januar-april 2019.

Savner du andre dansekurs på Haugerud, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hva slags dans du/dine barn kunne være interessert i, så sjekker vi om det er mulig å få til.

Takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. semester, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vårsesongen, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høstsesongen. Du får tilsendt faktura på e-post etter påmelding.

Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.