Dans på Haugerud

HØST 2019 – PÅMELDING AVSLUTTET
Vi er nå godt i gang med dansingen og innøving av koreografier og har stengt påmelding for denne gang. Unntak er Linedance og Zumba, som har løpende påmelding. Nye kurs starter i januar 2020. Påmelding for vårkursene åpnes i november/desember. Har du spørsmål, send til: dans@haugerudif.no

Takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. sesong, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vårsesongen, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høstsesongen. Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.

Har du spørsmål angående kursene, send e-post til: dans@haugerudif.no eller sms til 93 48 46 60.
Følg oss også på Instagram: #haugerud_if_dans

Under: utvalgte bilder fra avslutningen våren 2019.