Dans på Haugerud

Vinterens dansekurs i Haugerud IF er ferdig i slutten av april, men vi kan tilby et vårkurs i Linedance og Zumba onsdager kl 18 og 19 i trimrommet i Haugerudhallen fra og med onsdag 8. mai til og med onsdag 19. juni.

For deg som allerede har danset hos oss i vår, vil det ikke koste noe ekstra. For nye deltagere vil prisen være kr 300, som er årskontingenten i Haugerud IF.

For mer info og påmelding, trykk her.

Klikk her for å komme rett til påmeldingsskjema

Dette er kursene vi hadde fra januar-april 2019. Nye kurs for høsten 2019 blir lagt ut i løpet sommeren.

Savner du andre dansekurs på Haugerud, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hva slags dans du/dine barn kunne være interessert i, så sjekker vi om det er mulig å få til.

Takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. semester, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vårsesongen, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høstsesongen. Du får tilsendt faktura på e-post etter påmelding.

Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.