Dans på Haugerud

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til nye dansekurs med start første uke i september 2018.

Dans er trivelig mosjon, og det er sosialt. Vi legger opp kursene slik at alle skal kunne delta. Vi kan tilbyr ulike danseformer for både barn, ungdom og voksne i lokaler sentralt på Haugerud.

Klikk på lenkene under for å få mer info om de forskjellige tilbudene:

Savner du andre dansekurs på Haugerud, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hvilket kurs du/dine barn kunne være interessert i, så ser vi om det kan være mulig å starte opp andre kurs.

Takket være støtten fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. halvår, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vår, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høst. Du får faktura etter påmelding.

Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.