Dans på Haugerud

Påmelding til høstens dansekurs foregår nå:

Dansekursene i høst 2019 starter første uke i september og er klare for påmelding. Trykk på kursene under for mer info og påmeldingsskjema. Noen av kursene er snart fulle, så det lønner seg å melde seg raskt på. Aldersgrensene som er oppgitt, er ikke absolutte.

Takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. semester, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vårsesongen, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høstsesongen. Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.

Savner du andre dansekurs på Haugerud, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hva slags dans du/dine barn kunne være interessert i, så sjekker vi om det er mulig å få til.
Følg oss også på Instagram: #haugerud_if_dans

Under: utvalgte bilder fra avslutningen våren 2019