Dans på Haugerud

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til nye dansekurs med start andre uke i januar 2019.

Kom gjerne alene, og dans sammen. Dans er trivelig mosjon, og det er sosialt. Vi legger opp kursene slik at alle skal kunne delta. Vi tilbyr kurs både for barn, ungdom og voksne.

Klikk her for å komme rett til påmeldingsskjema.

Klikk på lenkene under for å få mer info om de forskjellige tilbudene:

Savner du andre dansekurs på Haugerud, send e-post til: dans@haugerudif.no og si hva slags dans du/dine barn kunne være interessert i, så sjekker vi om det er mulig å få til.

Takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna kan vi holde lave deltakeravgifter. Ett dansekurs koster kr 500 pr. semester, pluss medlemskontingent på 300 kroner til Haugerud IF én gang pr. år. Har du allerede gått på kurs i vårsesongen, betaler du bare 500 kroner pr. kurs i høstsesongen. Du får tilsendt faktura på e-post etter påmelding.

Dansetilbudene er et samarbeid mellom Haugerud IF, Norges Danseforbund og Trosterudklubben og med økonomisk støtte fra Bydel Alna/Områdeløftet.