Andrelaget sesongåpnet med målfest

Etter flere ugyldige fravær (jakt, sykdom, jobb, prioritering av familie etc.) så måtte reservecoachen kalle inn noen reddende engler fra det såkalte førstelaget.

OA Regionscup: HIF2-Holmlia2 14-7

Når vi telte opp spillere 5 minutter før kampstart var vi 6 utespillere og 1 keeper.  Eller, 5 utespillere i praksis, da vi også måtte administrere sekretariatet. Det virket på det tidspunktet som dette kunne bli en tung kamp, men det tok vi selvfølgelig som en positiv utfordring. Vi har da alle lært oss å tenke positivt av selveste klubblegenden Marius Folgerø!!  Når til og med KeeperLasse klarer å overtale familien sin til å ta sekretariatet – så ser vi faktisk ganske lyst på kampen. Hva du truet med er uvisst, men jeg antar at det ble nevnt noe rundt lørdagsgodteri og arv, Lasse?

Uansett, 3*20min ble spilt med 1 innbytter og det gikk jo bra. For å unngå at «noen» blir litt for høye på seg selv, så skal jeg kun nevne at de innleide soldatene spilte «ok» innebandy.

14 mål ble det totalt fremover, 7 bakover. Det betyr at vi gikk videre i cup’enJ

Gleder oss til neste kamp, og ønsker lykke til for førstelaget førstkommende lørdag.

Jens