Basket for barn og ungdom på Haugerud – bli med!

Nå kommer det mer basketaktivitet for de unge i nærmiljøet vårt. Både for små barn, større barn og ungdom – vi håper på mange interesserte – og inviterer til to prøvetreninger 18. og 25. mars.

Er du mellom 6 og 18 år? Og bor i området rundt Haugerud, Trosterud, Lutvann, Tveita, Lindeberg? Eller kanskje like i nærheten? Da er du velkommen til

PRØVETRENING MED BASKETBALL

Vi kjører to kvelder i første omgang for å se på interessen. Gratis og uten forpliktelse. Siden vil vi dele inn i lag etter alder og kjønn, alt avhengig av hvor mange interesserte vi får. Vi kan love et bra opplegg. Haugerud IF satser på basketball i årene som kommer!

Haugerudhallen:

  • Onsdag 18. mars kl. 16.00-18.00

  • Onsdag 25. mars kl. 16.00-18.00

Vi ønsker at flest mulig foreldre er med de unge på disse to treningene slik at vi kan snakke med foreldrene om hva vi planlegger. Mens ungene trener, snakker voksne sammen over en kopp te/kaffe. Vil noen ta med en kakebit, er det ekstra hyggelig.

På disse to treningene skal barna ha med seg innesko (joggesko e.l.), stor drikkeflaske med vann og gjerne noe frukt siden treningene blir ganske raskt etter skoletid. Den som har egen basketball, kan gjerne ta den med. Skriv på navn.

Treningstøy: Man trenger ikke noe avansert. Shorts og T-skjorte, treningsdress eller annet lett tøy. Det er vanligvis varmt i hallen…

Hvis dette går som vi håper, blir det faste treninger framover, inndelt etter alder. Og neste steg kan bli at vi melder på lag i seriespill fra høsten.

Basketball er en morsom aktivitet for dem som er med. Men vi ser det også i et større perspektiv. Vi vil bidra til å gjøre naboer kjent med hverandre, hjelpe voksne til å engasjere seg for barn og unge, slik at miljøet vårt blir enda tryggere og bedre for ungdom å vokse opp i.

De unge som blir med, skal utvikle teknikk med ball, kondisjon og styrke, lagfølelse og gode holdninger til kamerater, til mat, trening og søvn.

Vil du vite mer, kontakt vår coach: Jannis Magulas, mobil 46563187 og e-mail post@oceanking.no