Bli med å danse på Haugerud!

Det nye dansetilbudet fra Haugerud er klart! Nå er det bare å melde seg på, enten du bor på Trosterud, Lutvann, Haugerud, Hellerud, Tveita – eller andre hyggelige steder i Groruddalen. Bare kom! Mange danseformer, noe for alle aldersgrupper.

I sommer signerte Haugerud IF en samarbeidsavtale med Norges Danseforbund, som siden har bidratt til utvikling av et bredt dansetilbud for småbarn, barn, ungdom og voksne. HIF har valgt fire danseformer som vi tror kan være noe for en hver smak: Hip hop, Zumba, linedance og Bollywood.

Klikk her for informasjon om alle kursene.

Klikk her for å melde på deg selv eller ett eller flere barn.

– Nå håper vi på mange deltakere, sier Haugerud IFs leder for danseprosjektet, Laila Svendsen. – Dans er morsomt. Dans er god trim. Dans er morsom trim. Ekstra inspirerende er det å danse mange sammen.

Laila understreker at her er det ikke prestasjonene som teller. – Vi har valgt danseformer som alle kan klare. Man trenger ingen forkunnskaper. Man lærer trinnene underveis. I dans er det slik at trinnene blir til mens man danser! Derfor er det ingen grunn til å tenke ”klarer jeg dette, da”.

Bydel Alna og Områdeløftet har gitt støtte til utvikling av et lokalt dansemiljø her i Området. Dette er et ledd i å utvide kulturtilbudet  til både unge og voksne. Støtten fra Bydel Alna gjør dessuten at Haugerud IF kan tilby dansekurs til svært gunstige priser.

Høstkursene starter den første uka i september og avsluttes den første uka i desember.

Her kan du laste ned invitasjonen til dansekursene.