Bli med på Capoeira-aktivitet på Haugerud!

Haugerud IF og Boost Haugerud inviterer til en ny og spennende aktivitet: Capoeira. Passer for alle, fra to år til nittini år! Fin trim som er gøy.

Voksen og barn1 Forside.jpgCapoeira krever ingen forkunnskaper eller spesiell fysikk. Det er en stor glede å kunne presentere instruktøren som skal lede aktiviteten, Geneviève Chevalier. Hun hører hjemme i Oslo Capoeira Klub og har capoeira-navnet Morena! Capoeira er blanding av dans, musikk og selvforsvar.

–En sport for alle

Med røtter fra de svartes kamp mot slaveriet i Brasil, utføres bevegelsene til rytmer av afrikanske trommer, tamburin og det brasilianske strengeinstrumentet Berimbau. Capoeira er i dag Brasils nasjonalsport.
 
– Capoeira er en sport for alle, lover Morena.

– Timene på Haugerud har som mål å introdusere nybegynnere i capoeira og veilede de andre videre fram. Vi har sett at det er lærerikt å blande alle nivåene når vi driver capoeira. Det er også gøy å blande alle generasjoner.

Morena kan love at alle kan alle finne sin plass i capoeiragruppene på Haugerud.

– Ikke vær redd, bare kom og prøv! Vår stil i capoeira er nærmere stilen Angola, men bruker også brede bevegelser og høy spill. Det viktigste er å ha det gøy og å svette!! 

Her kan du lese mer om hva capoeira er.

Hva koster det?

Vi gjør det rimelig å delta nå i oppstarten, slik at mange kan få prøve seg på capoeira. Deltakerne blir registrert som medlemmer i Haugerud IF og er dermed automatisk forsikret hvis man blir skadet.

Klikk i menyen til venstre for å se hva det koster å delta i 2016.

Påmelding

Vi tar opp nye medlemmer hele året. Møt opp på treningene. Der kan du fylle ut påmeldingsskjema. Du kan også melde deg på ved å sende en e-post til genia78@hotmail.com med navn, postadresse, fødselsdato, e-post og mobil.

Mer informasjon?

Kontaktperson: Morena, e-post genia78@hotmail.com og mobil 942 01 794