Bli med på fellestrening i trimapparatene hver torsdag

Trimapparatene ved fotballbanen på Haugerud kan brukes hele døgnet. Men vil du trene sammen med noen og få litt veiledning, er torsdagene i september tingen. Da stiller Bydel Alna med instruktør ved trimapparatene. Åpent for alle. Gratis og helt uforpliktende.

Med finansiering fra Sparebankstiftelsen DNB har Haugerud IF fått bygget seks trimapparater som er plassert ved sørenden av fotballbanen på Haugerud. Apparatene kan benyttes når som helst og av hvem som helst. De er enkle å forstå og bruke. Bildet viser ett av dem i bruk, med stortingsrepresentant Jan Bøhler og frisklivskoordinator Faiza Sidiqqi i Bydel Alna.

Her ligger en video der Jan og Faiza viser apparatene i bruk.

Hver torsdag fra 3. september gir Bydel Alna et ekstra tilbud til trimmere, i samarbeid med Haugerud IF. Fra kl. 16.30 og to timer framover vil Tove Mette Lohne være ved apparatene og drive veiledning. Hun er fysioterapeut og ansatt i frisklivstilbudet i Bydelen. Tilbudet gjelder for disse torsdagene: 3. september, 10. september, 17. september, 24. september og 1. oktober.

Fra 16.30 er det drop-in-timer der Tove Mette gir veiledning i bruk av apparatene. Fra kl. 17.30 er det fellestrening der alle får prøve alle apparatene.

Disse treningsapparatene passer for alle nivåer av kondisjon og styrke. Men trenger ikke være atlet for å ha nytte av å bruke dem. Skulle man være atlet, kan man likevel ha nytte av å trene i apparatene. Man kan nemlig variere belastningen etter hva man kan klare.

Apparatene oversiktsbilde 800p.jpg