Charlotte og Terese vant double i Oslocup

Charlotte og Terese vant DDE under norgesrankingturneringen for Elite og U17 på Bygdø 7-9 januar. De ser ut til å spisse formen før senior NM i begynnelsen av februar. Ifjor ble sølvmedalje. Her er de glade vinnere sammen med Bygdøparet de møtte i finalen.

Klubben hadde også med flere ungdomsspillere i U17 klassen. Her stilte også de beste fra hele Norge i den aldersklassen og konkurransen var hard. Det var topp innsats over hele linjen og vi oppnådde noen sluttspillplasser og kom til kvartfinale i noen kategorier for Elisa og Finn. Elisa var vel nærmest til avansement til semifinalen da hun møtte 2. seeded i turneringen i kvartfinalen. I tredje og avgjørende sett ledet hun 11-8 halvveis, men måtte til slutt gi tapt 21-16 i siste sett.