Coach Kevin refererer Horten-matchen.

Pluss litt til...

Haugerud – Horten Dragons 13 – 5

Horten matchen starter med veldig høyt tempo og noe overraskende så kommer Horten veldig høyt i banen. Det gjør at kampen blir en voldsom Hawaii-forestilling i første periode. Vi begynner å male ordentlig og da sprekker Horten sakte men sikkert. En veldig god avslutning av kampen hvor vi fortsatt ligger på 100% uttelling i overtall etter jul. Jeg er veldig fornøyd spesielt med innsatsen som blir lagt ned og at Ihle og Sveen viser godt gammelt partnerskap. I denne kampen mangler vi fortsatt to vesentlige spillere i Mathias og Aasvang så når vi endelig er fulltallig kan det bli veldig moro.

Så litt om hver enkelt spiller:

# 6 Patrick sveen har vært tidvis veeeeldig god etter at han kom tilbake på lån. Han er en bidragsyter både på og utenfor banen. Styrt PP med glans og gjort nesten 30 poeng på 7 matcher

#7 Morten Heen
Var veldig solid tidlig på sesongen, men har dessverre vært litt borte med jobb og andre ting etter jul. Håper å se unge Heen tilbake i match snart

# 8 Mathias Folgerø
Er den mest uforutsigbare spilleren i stallen, som i likhet med Kragfoss stort sett alltid får med seg ballen. Det gledelige med Mathias er at han har startet peong-produksjonen for alvor denne sesongen.

#10 Thomas Ihle
Har kun spilt to matcher etter han kom tilbake, men står med 15 poeng. Må absolutt si det har vært et godkjent comeback foreløpig. 

#16 Fredrik Kragfoss
For en fantastisk toveisspiller – som er så viktig. Har også produsert veldig bra. Veldig glad for at samarbeidet med Anders har fungert så bra som forventet. 

# 19 Stefan Strømberg
Den høye mørke fra vårt glamorøse naboland har levert over all forventing. Vært veldig solid, produserer og gjør drittjobben foran mål. 

#20 Marius Folgerø
Hva skal man si om klubblegenden? Han er rett og slett fantastisk. God til alt utenom og skyte: Ha-ha, kunne hatt samme poengsum som Anders med litt større effektivitet. For en mann.

# 30 Mikael Kristiansen
En litt lavere høy og mørk. Ligaens beste keeper i mine øyne, ikke vond for øyet heller! Holder veldig høyt nivå på sitt beste. Vært stabil og god i hele år! 

#33 Vadla
Du er savna.

#38 Anders Snellingen
Vi visste hvor god Anders kunne være, men herregud for en mann han er han også. Levert veldig godt og bært laget litt i tunge stunder med viktige mål som ser så enkle ut!

#40 Thomas Dahl
Når får vi se comebacket?

#50 Marius Aasvang
Ligaens beste distanseskudd. Veldig god fart og meget god én mot én. Burde kanskje spilt mer PP, men den som venter får se.

#52 Magnus Sivertsen
Vår vise visekaptein. Fantastisk langspiller og som Kragfoss vanvittig begge veier. Må nok engang jobbe mellom Ihle og sveen, stakkars mann. Har faktisk snart 20 poeng du og Magz.

#55 Christer Hansen
Ligaens dårligste straffeskyttere men insisterer fortsatt på å prøve seg. Christer har tatt store steg de siste årene og er en tilrettelegger. Dårligere skudd enn magnus til og med, men har fortsatt klart å dytte på noen kasser i år.

#66 Mats Borgen
For et eksempel Mats setter for resten. Går i krigen, vinner dueller og skyter som en hest. Vært en veldig fin mann å få inn i gruppa.

#74 Filip
Var veldig god før han ble skadet midveis i sesongen. Håper mannen med den slepne teknikken snart er spilleklar igjen

#89 Andreas Lindberg.
Andreas har vært en god kaptein i år og hatt en veldig god allround sesong tatt stort ansvar defensivt. Veldig godt håndledskudd som jeg håper er stilt inn før siste fem matchene. Farten er det hvertfall ikke noe å si på. 

#95 Pål andre holbø
Vært veldig god de kampene han har stått. God i sideforflytningen og i én mot én-situasjoner.

For en gjeng. Kanskje best – kanskje kjekkest!

King kev