Damene leverer igjen – til tider…

Da var tiden igjen kommet for damene i 3 divisjon til å bevege seg. Motstander var nye Nittedal (alltid positivt med nye lag) som så langt har bitt ifra seg greit nok, og det var nok ventet en relativt jevnt kamp – og akkurat slik ble det.

Det er høy feilmargin og tempo over evne hos begge lag fra start av. Dette gir mye Hawaii følelser på de som bivåner og sikkert også hos de som spilte der ute. Men vi viser oss bra effektive, og setter faktisk tre i nota før første pause. Birgit setter to og Siren en – hvorav to av de er av den enkle sorten. Det hele er vilt, men ikke det vi vil kalle vakkert!

Så da er vi igjen ved en pause hvor vi bruker ord som ro og se opp og spille enkelt – Vi leder med 3 mål, vi må ikke alltid fremover. Tørre å bruke backer samt være klare på returer. Vi har hørt det før – for å si det sånn…

Så da klinker vi til med fullt tempo og og hodestups inn i det igjen – men nå er Nittedal mer med og kommer til skudd. Men vi har ett brukbart tak på det og skuddene som kommer tar Hege seg av! Og fremover skaper vi bra med sjanser – men valgene er vanskelig og sene – eller ofte begge deler. Og dermed ikke gode nok avslutninger av til dels mange overganger. Vi setter dog inn en til – atter en gang Siren og atter en gang en litt heldig scoring. Skuddstatistikken for midtperioden er egentlig bortelaget sitt – men vi har en trippelsjanse helt på tampen som gir oss 6-5 i protokollen. Det er overlegent på tavla – men rufsete som bare på banen.

Så da er vi igjen ved en pause hvor vi bruker ord som ro og se opp og spille enkelt – Vi leder med 3 mål, vi må ikke alltid fremover. Tørre å bruke backer samt være klare på returer. Vi har hørt det før – for å si det sånn… Kopi her er bevisst for øvrig.

Siste perioden bærer preg av slitne beina og hoder – feilprosenten øker voldsomt hos begge lag. Bortelaget gis muligheten i overtall noen de utnytter helt nydelig og kliner ballen i krysset fra en drager. Måtte en slik en til for å score for Nittedal denne gang. Ufortjent var det definitivt ikke, men vi holder sånn noenlunde form bakover resten av kampen og ror det flott i land til slutt.

Vi vinner på en heller rotete dag – og det var til tider meget flott spill. Utfordringen ligger i å gjenkjenne de gode øyeblikkene og å ønske å gjenta disse. Så enkelt er det…

Vi ønsker Nittedal, dommere (med comeback Tom) takk for kampen og lykke til videre!

– coaches