Danseoppvisning for fullpakket sal (april 2019)

Hvilken dansefest det ble! 280 deltakere klemte seg inn i samlingssalen på ungdomsskolen da Haugerud IF Dans hadde sesongavslutning tirsdag. 90 var i aksjon på scena, fra fireåringer til sekstiåringer.

Dansen har blitt en stor aktivitet i Haugerud IF. Tre kvelder i uka har vi partier med lek og bevegelse, hiphop, ballett, Zumba, Bollywood og linedance. Ballett er et nytt tilbud dette halvåret, og begge partiene ble raskt fylt opp med ivrige småttinger. Dansetilbudet er støttet av Områdeløftet og Bydel Alna.

Tirsdag denne uka gjentok vi forsøket fra i fjor med en felles sesongavslutning for alle dansepartiene. Oppslutningen var mildt sagt overveldende. Vi klarte å klemme inn 280 barn, ungdom og voksne i samlingssalen på Haugerud skole, 100 flere enn for et halvår siden.

90 av deltakerne var på scena i tur og orden for å vise fram noe av det de hadde lært det siste halvåret. Etter oppvisningen vanket det medaljer og sjokolade på alle de yngste, mens de voksne danserne ble takket av med en rose til hver.

Haugerud IF er heldige som har fått en flott stab av dyktige instruktører. Sju av dem var til stede på avslutningen og fikk en fortjent blomstertakk; Celine, Anne Marthe, Onyeka, Mimmi, Amisha og Hilda. Laila som både er prosjektleder og instruktør, ledet arrangementet.