Danseshow med barn og voksne på Haugerud

Full innsats, danseglede i store porsjoner og stinn brakke. Det ble skikkelig schwung over arrangementet da Haugerud IF Dans kjørte sin første store fellesavslutning for dansere i alle aldre. Ungdomsskolens samlingssal var fylt til randen. 65 dansere på scena i tur og orden, fra fireåringene og opp til godt voksne damer.

Dans har blitt en stor aktivitet i Haugerud IF det siste året. Med støtte fra Bydel Alna og Områdeløftet har idrettslaget kunnet satse på å utvikle et bredt og godt dansetilbud. I 2018 har klubben hatt nærmere 200 dansere i aktivitet, fordelt på to halvårsprogrammer og sju-åtte klasser.

Høsthalvåret for danserne ble avsluttet med en stor oppvisning i samlingssalen på Haugerud skole sist tirsdag. Det var satt ut stoler til en forsamling på hundre personer, men det holdt ikke. Lokalet ble fylt av stoler, og fortsatt måtte mange stå. Et hyggelig problem når man arrangerer felles danseavslutning for første gang.

I alt var 65 dansere i sving på scena under ledelse av sine respektive instruktører; Sara, Celine, Mimmi, Frida, Onyeka, Hilda og Laila, som også ledet programmet denne kvelden. De yngste, tre- og fire-åringene, var først ut, deretter eldre barn og ungdom. Midt i programmet kom kveldens store overraskelse. To partier med voksne damer som var tøffe nok til å holde oppvisning i Linedance og Zumba.

Anita Myhre og medhjelpere kunne by på kaffe og kaker fra kiosken, og siden salen var full av barn, foreldre, søsken, besteforeldre og mere til lenge før programmet startet, var det mange som benyttet seg av tilbudene fra kiosken.

Nå er dansetilbudet for vårhalvåret 2019 lagt ut her på hjemmesidene. Vi viderefører de fleste klassene fra i høst, og i tillegg har vi tilbud om barneballett og Dancesation.

Klikk her for å se alle kursene.