110 dansere i aksjon i danseshow på Haugerud

Det ble folksomt både på scena og i salen da Haugerud IF dans hadde årsavslutning på ungdomsskolen tirsdag 23. november 2021. Rundt 350 fylte samlingssalen til randen, og i løpet av kvelden var rundt 110 dansere i aksjon fra scena.

Endelig kunne vi kjøre full dansesesong igjen. Endelig kunne vi tilby et bredt dansetilbud igjen for både barn, ungdom og voksne. Og endelig, etter to år, kunne vi igjen samle alle danserne til en stor dansefest der slekt og venner kunne se hva danserne hadde lært denne høsten. Det vil si; det var begrenset hvor mange som kunne se det, for interessen er så stor at samlingssalen ikke rommer alle som gjerne vil komme. Denne gangen klarte vi å presse inn rundt 350 personer, og da var ikke ikke mange kvadratmeter ubenyttet golvplass i samlingssalen.

Det var prosjektleder for dansetilbudet i Haugerud IF, Laila Svendsen, som også ledet programmet på årsavslutningen. I tur og orden ble dansere med instruktører invitert opp på scena for å framføre sine dansenummere. Bredden i danseformer er stor; alt fra ballett og barnedans til K-pop, hip hop, flamenco, linedance og Zumba. Flamenco er et nytt og spennende tilbud dette året, og K-pop er vi litt ekstra stolte av siden et slikt tilbud eksisterer bare veldig få plasser i Norge.

Det er også ekstra hyggelig å se at dansetilbudet når ut til alle aldersgrupper. Den yngste på tirsdag var fire år, og den eldste var over 70! Mellom disse ytterpunktene var alle aldersgrupper representert. Ved avslutningen av programmet inviterte prosjektleder Laila til nye kurs på nyåret. Tilbudet blir annonsert i desember, og de som har deltatt i år, får et forhåndsvarsel. Det er trangt om plassene på dansekursene på Haugerud!

Denne gangen hadde vi god hjelp av fire unge ledere som sørget for mye av det praktiske før, under og etter arrangementet; Alaa, Abdou, Hafsa og Erion. Familien Myhre med Anita, Martine og Morten sørget for ekstra hygge ved å tilby kaker, saft og kaffe – og fikk god avsetningen på varene. Takk til alle gode medhjelpere!

Nedenfor ligger en samling bilder fra danseforestillingen, alle tatt av Dag Endal.