Det er Frivillighetsdagen – se filmene om noen av Haugerud IFs frivillige ildsjeler

Den 5. desember hvert år er det FNs internasjonale dag for frivillig arbeid. Dagen markeres for å løfte fram den betydningen som frivillig arbeid har for enkeltmennesker og for samfunnet. Haugerud IF er en av de utallige frivillige foreninger som er helt avhengig av frivillig innsats. Her har vi samlet dem fem filmene vi har laget denne høsten om våre frivillige ildsjeler.

Over hele verden er det mennesker som lever et rikere liv fordi de gjør en ubetalt, ideell innsats for andre; enten det er for venner, familie, en nabo, en forening eller et lokalsamfunn.

Den som hjelper andre til et bedre liv, får også et bedre liv selv. Dette er det verdt å feire. 5. desember – og hele året!

Haugerud IF har valgt å synliggjøre og hylle våre frivilligere ledere og trenere ved å lage fem kortfilmer der Ove-Kenneth, Aimee, Sharjeel, Naeem og familien Myhre spiller hovedrollene. Vi skulle gjerne laget slike filmer om ALLE våre frivillige. Det fortjener de. De gjør Haugerud og Trosterud til et enda bedre sted å bo gjennom sin innsats for lokalmiljøet. De får være representanter for alle andre som også gjør en viktig innsats i nærmiljøet vårt.

Alle filmene er laget av Felles Film og støttet økonomisk av Bydel Alna og Områdeløftet.

Klikk på lenkene, så kan du se filmene:

Ove-Kenneth og Capoeira

Familien Myhre, Fotball og Barnetrim

Sharjeel, Naeem og Cricket

Aimee og Badminton

Tavlefilmen om Haugerud IF