En helaften i Haugerudhallen pt. 1 – Holmlia

Denne lørdagen skulle vi få se en trio av kamper med våre lag i Haugerudhallen. Ballet ble begynt når den gamle storheten Holmlia kom på besøk for kamp i 1.divisjon for karfolk.

Oppgjørene mot Holmlia pleier å bli en god miks av spenning og underholdning, så vi som var parkert på tribunen hadde forventning om mer lubben suppe enn forrige hjemmekamp i serien.
For Mats var kampen selvsagt bare en oppvarming foran den langt viktigere storkampen i 5.divisjon senere på eftan.

Siden overnevnte kamp har kara gjestet Ajer (14-3 seier), og hatt besøk av Sveiva hjemme i Haugerudhallen i regionscupen.
Cupkampen ble en jevn og spennende affære, og for en gangs skyld kunne vi slå undenfra i en kamp.
Til slutt endte det med ettmålstap 7-8, hvor 2.periode nok må ta skylda med for mye utvisninger og for mye huller i forsvarsspillet. Uansett en god treningsøkt før sesongens siste 5 kamper.

Denne lørdagen er det faktisk siste hjemmekamp for sesongen, ettersom oppsettet har gitt oss en avslutning med fire rake bortekamper mot alle de fire tøffeste motstanderne. Relativt spesielt..

Kampens begynner med spill stort sett inne i Holmlias sone, men nullen holder seg på tavla en god stund, både pga oppofrende forsvarsspill og vått krutt hos hjemmelaget. Etter noen minutter får vi hull på byllen, og ruller sakte men sikkert opp på en 5-0 ledelse ved periodeslutt, fortsatt med Holmlia stort sett uten de helt store tilbudene i andre enden.

Andre periode ruller i vei på samme vis, og hjemmelaget fortsetter å øke på tavla mens nullen lyser hånlig til våre tilreisende venner.
Kampen har vært relativt begivenhetsfattig egentlig til godt ut i andre periode, men med introduksjonen av en sint mann med skjegg hos bortelaget ble det litt temperatur i taklinger og topplokk hos begge lag.

Undertegnede måtte konse på neste kamp, og fulgte bare sånn fra og til sluttfasen av kampen.
Inntrykket er vel generelt at hjemmelaget skrudde av litt i tredje periode, samtidig med at temperaturen nå hadde kommet til. Dette gir litt mer kokos-bandy, og gjør også at Holmlia kommer til flere målsjanser og etter mye om og men får tatt knekken på nullen de også. Til slutt står det 21-3 på tavla, når det hyles for periode- og kampslutt.

Som vanlig sjekker duoen Anders og Thomas ut en god slump av måpoenga i kampen. Førstnevnte er vel nå på hundre-og-noe poeng, og sistnevnte på åtti-noe, grei skuring det.
Ellers huskes spesielt Fredriks bakketrillerskudd som pipler mellom beina på en (av en eller annen grunn) stående Holmlia-keeper, og en flott Kevin-scoring etter magisk assist av Patrick. Moro for unga!

patrick.jpg
Det blir alltid underholdening med Patrick på banen, med god bruk av spaken til assists, og med god bruk av kropp og kjeftamentet som tilleggskrydder. Denne gangen ble det både leken assist og tidlig dusj.
På bildet sporter han for anledningen en lite kledelig slags muggvekst i håret, eller er det en dverg-grorudpalme?

Nå er det som nevnt slutt på hjemmekampene for denne gang, så dere som vil følge toget videre blir nødt til å hive dere i bilen og ut på tur langs E6’en i begge retninger, inkludert en avstikker på E18/160. På tur og orden besøker vi Lillestrøm, Bærums Verk, Vålerenga og Bækkelaget.

Først ut er Lillestrøm 21.feb klokka 18:00 i Skedmohallen, det er bare å møte opp og støtte gutta, mot hva som sannsynligvis er et meget revansjesugent hjemmelag etter 11-0 i sekken i Haugerudhallen!

– Supporter’n