En helaften i Haugerudhallen pt. 2 – Østensjø/Dverg2

Til kamp nummer to denne ettermiddagen, kom det besøkende fra Østensjø/Dverg2, for å møte våre damer i 3.divisjon. Mens hjemmelaget er nest øverst, lå bortelaget nest sist. Skulle dette bli dagens andre strake storseier?

Damene har hatt en ganske så bra sesong i 3.divisjon, hvor de (som nevnt) ligger på en andreplass, bak den suverene tabellederen Ull/Kisa. U/K har vært suverene, ikke ved å knuse all motstand underveis, men med den gode egenskapen å også vinne de tette kampene (slik som ett-måls-seieren mot oss) og har valset igjennom med kun seire hele sesongen.
Selv har vi vært, og er, fortsatt litt mer ujevne i prestasjonene, så det er en helt åpen kamp om plassene 2-5.
Løkka og OSI er nærmeste utfordrere, hvor førstnevnte nok muligens har det enkleste kampprogrammet igjen, men også Romsås er en dark horse som kan ha en rolle å spille når det drar seg til.
Spenningen er til å ta og føle på folkens, what a time to be alive!

Denne sesongen er det blitt vitenskapelig bevist at graviditet er smittsomt, ettersom vi vel nå har noe sånt som 5 (?) graviditeter i troppen. Dette gjør jo sitt til at det blir litt mer spennende å sy sammen et slagkraftig lag til enhver tid, men damene har humøret og gutsen i orden og fått både treninger og kamper til å gå rundt på en god måte.
Man får jo da også anledning til å se spillere på uvante posisjoner, og i de to seneste kampene har vi lært at Linn herjer som back, etter allerede ha bevist sin dyktighet både som senter og løper fra før.

Til helgens kamp fikk vi en ny liten utfordring da begge våre keepere måtte melde frafall, og vi på kort tid måtte finne på en plan C. Både Birgit og Maria var villige til å “ta en for laget” slik som Anita gjorde for noen uker siden, så da lot det seg løse. Ø/D2 var i tillegg rause og lot sammen med dommerne oss gjøre et bytte underveis i kampen, slik at begge to også fikk spilt litt som utespiller i matchen. Begge to gjorde også jobben med bravur, og holdt med god hjelp av spillerne foran nullen!

Damene leverte varene denne kampen, hvor andre periode nok ble litt for komfortabel, før de leverte kampens beste periode i 3.p.

Det var mye positivt å trekke frem av alle spillerne, men Guro må likevel trekkes frem som banens udiskutable ener.
Var overalt på banen, plukka og strødde ball, og leverte også 5 målpoeng. Det er bare å brette opp knæra og bøye seg i hatten!

Guro paa raid
Her ser vi kampens lirare Guro, i et tidligere oppgjør mot BMIL

Ellers hadde vi også en debutant denne kampen, Birgit, som i tillegg til å overraskende bli servert en hjelm i sin debut, også satte sitt første mål etter kun 3 minutter som utespiller.

Kampens mål var en perle sjeldent sett i 3.divisjon; To kjappe en-touch pasninger, og ballen knalles i mål på direkteskudd fra slottet av Jeanett. Hiffen leverer!

Neste mulighet til å se damene i aksjon er lørdag 5.mars kl.1130, når de tar i mot Bærums Verk og Hauger i Haugerudhallen. Møt opp!