En historisk dag for Haugerud IF

Mandag 16. juni 2014 vil i fremtiden bli husket som dagen da Cricket ble en del av Haugerud idrettsforening.

 

Rasab Ahmad og Dag Endal signerte mandag kontrakten som gjør cricket til en del av idrettene i Haugerud Idrettsforening. Opprettelsen av eget cricketlag samsvarer veldig godt med Haugerud IFs ambisjon om å være en breddeklubb og en møteplass mellom barn, unge og voksne.
– Det er ikke hver dag vi starter nye grupper på denne måten, og ekstra gledelig er det at det ble cricket som sto for tur. Vi vet at dette er en idrett som veldig mange er opptatt av i vårt nærmiljø, sier Dag Endal, styreleder for Haugerud IF. Endal kunne på møte presentere de fire cricketspilleren som blir en del av styret og gruppen som skal bygge opp cricketlaget på Haugerud.
– Vi er glade og stolte over at ledelsen i den nye cricketgruppa er personer som har meget lang og allsidig erfaring med cricket på alle nivåer; elitespill, breddeidrett, cricketadministrasjon, trening av både topplag og breddelag, og ikke minst forebyggende arbeid blant barn og unge.

Et høydepunkt

Den nye lederen for cricketgruppen, Rasab Ahmad, er fornøyd dagens signering.

– Det er et høydepunkt for laget vårt at vi blir en del av en stor forening som Haugerud. Vi får samme muligheter som håndball og fotball, samtidig er det bra at vi får en egen plattform der vi kan fortsatte arbeidet med å få barn og unge egnasjert i cricket. Dette mener jeg er positivt, sier Ahmad.

Cricketsamling.JPG