En lørdag i Kringsjåhallen med mager poengfangst

Foran et heller glissent publikum i Kringsjåhallen, skulle foreløpige middelhavsfarere møtes, når Akerselva tar imot oss fra Haugerud. Førstnevnte ønsker nok å se oppover mot medaljer, mens sistnevnte nok i de flestes øyne først og fremst skal kjempe for å holde seg over både den ene og andre viktige strekene merket av i tabellen.

Ny lørdag og nye muligheter.

Jeg hadde håpet på full tropp, men sykdom og reisefeber gjorde at vi stiller med 12, og en feber syk Myhre går av etter første periode.

Vi starter kampen sånn helt på det jevne og IKA har som ventet overtaket på banen og skuddstatistikken. De leder 2-0 relativt tidlig. Resten av perioden er vi relativt solide og snur faktisk kampen og går til periodepause med 2-3 ledelse.

Andre periode er årsverste fra vår side. Vi gjør riktignok 2-4 i powerplay, før vi regelrett gir Akerselva matchen.
Matchen snus til 8-4, noe som gjør at vi taper 2. periode 6-1.

Vi blir enige om å gi det ett siste forsøk i 2 pause. Og ja, vi hever oss til 8-6, men når vi går ned på folk og forsøker blir vi kontra i senk. Taper tilslutt matchen 12-7. Ett stygt resultat, men med 1 og en halv periode vi kan ta med oss videre.

Jokke (ingressbildet) er meget bra kampen igjennom, og er sammen med en veldig bra Sveen (bildet nedenfor) våre to beste.

sveen-poeng-i-sikte
Sveen visualiserer hvordan neste angrep skal bli mål  (bilde hentet fra hjemmekampen mot Harstad)

Håper igjen på full tropp mot Greåker på onsdag, i jakten på en skalp.

-King