En onsdag med aktivitet på alle arenaer

Det har vært mange flotte aktivitetsdager i idrettsparken på Haugerud denne sommeren. Onsdag 8. juli ble ikke noe unntak. Aktivitet på alle arenaene, fra morgen til kveld og for deltakere fra sju til sytti år. Tidenes aktivitetssommer er blitt en realitet.

De minste startet først denne onsdagen. Den yngste gruppa på innebandyskolen møttes i hallen på morgenen og spilte og lekte og trente seg gjennom to timer under ledelse av Kevin og Didrik og med tre unge ledere som støttespillere. Det ble innebandylek i mange varianter, men en innebandytrening for barn har også plass til hviskeleken og Heksa kommer.

Samtidig var det fotballskole på kunstgressbanen. Ikke riktig så mange deltakere som første dagen, men de som stilte opp, fikk en lang og intens dag med tett oppfølging fra Andreas som har vært akademitrener for de yngste i Manchester City fram til nylig.

Onsdager er dagen for cricketskolen for barn. Tre dyktige unge ledere har full kontroll på alt, fra registrering av deltakere og spraying av hender til oppvarming, leker og spill i cricketnettene.

Ettermiddagen ble brukt til å rigge til for Sommerpatruljen som denne dagen hadde lagkonkurranse hinderløype på programmet. Oppblåsbare hindre var leid inn for anledningen, og i tillegg var det etapper laget med utstyr som klubben har. Konkurransen varte til langt ut på kvelden.

Inne i Haugerudhallen var det badmintontrening for flere aldersgrupper utover kvelden, samtidig som trimrommet og blåbanen var fylt av dansere i alle aldre. Denne kvelden kunne Haugerud by på K-pop som et av de få stedene i landet som har akkurat denne dansestilen på programmet. Ute på blåbanen var to grupper av voksne, hovedsakelig damer, i sving med linedance for både nybyggere og litt øvet.

Og regnet begrenset seg til en time på ettermiddagen, akkurat den timen da vi hadde aktivitetspause. Takk for samarbeidet til værgudene!

Bildene viser noen glimt fra onsdagen; fra koronavask av hender til spesialtrening i badminton.